Quantcast

http://picasion.com/

Θετικό δείγμα κορωνοϊού σε μαθητή Γυμνασίου στη Σκύδρα

Το πρώτο κλείσιμο τμήματος σε σχολική μονάδα του Νομού Πέλλας είναι γεγονός! Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τμήμα της Α' τάξης του Γυμνασίου της Σκύδρας. Πιο συγκεκριμένα, ένας μαθητής δεν ένιωσε καλά τα ξημερώματα της Τρίτης και γύρω στις 8 το πρωί, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Έδεσσας. Οι γιατροί, θεώρησαν ύποπτο το περιστατικό και τον μετέφεραν στη «μονάδα υπόπτων», ενώ παράλληλα πάρθηκε δείγμα αίματος το οποίο στάλθηκε στην Κοζάνη, για περαιτέρω έλεγχο. Στο μεταξύ, το παιδί παρέμεινε στο τμήμα, μέχρι να βγει το αποτέλεσμα, το οποίο, όπως αναφέρεται, ήταν θετικό.

Οι γιατροί έκριναν ότι δεν χρειαζόταν νοσηλεία στο Νοσοκομείο και συνέστησαν τη μεταφορά του στο σπίτι και τον κατ’ οίκον περιορισμό για 14 μέρες. Σήμερα η συγκεκριμένη τάξη που βρισκόταν το παιδί δεν λειτούργησε.
Σε αυτό το σημείο, πρέπει να προστεθεί μία λεπτομέρεια.
Η μητέρα του παιδιού είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό καθώς συγκαταλεγόταν, στα περιστατικά που αφορούσαν τη συρροή από τους εργαζόμενους του γνωστού εργοστασίου στα Γιαννιτσά. Το τμήμα του σχολείου, θα παραμείνει κλειστό, μέχρι τις 12 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ