Quantcast

http://picasion.com/

Τέλος η Ράνια Καραγιάννη από το Big Brother

Συγκέντρωσε το χαμηλότερο ποσοστό θετικών ψήφων
Το βράδυ της Παρασκευής, στο live του «Big Brother» οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ακόμα μια αποχώρηση. Ραμόνα Μοροσάνου, Ράνια Καραγιάννη και Χρήστος Μακρίδης ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Οι τρεις παίκτες, στην αρχή του επεισοδίου μίλησαν στο τηλεοπτικό κοινό και διεκδίκησαν τη θετική τους ψήφο. Σημειώνεται πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όταν έδωσε το λόγο στη Ράνια Καραγιάννη για να μιλήσει στο τηλεοπτικό κοινό, της επεσήμανε πως αν κάνει πάλι πολιτικό σχόλιο θα την «κόψει».

Αφορμή για την ενόχληση αυτή του παρουσιαστή, στάθηκε και η φράση της παίκτριας στο περασμένο live του reality όπου η Ράνια απευθυνόμενη στο κοινό και προκειμένου να διεκδικήσει τη θετική τους ψήφο είχε αναφέρει πως: «Η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική».

Λίγο πριν το τέλος του live, ο Χάρης Βαρθακούρης πήρε στα χέρια του τον φάκελο με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και ενημέρωσε τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση για τα αποτελέσματα. Η παίκτρια η οποία συγκέντρωσε το χαμηλότερο ποσοστό θετικών ψήφων ήταν η Ράνια Καραγιάννη και ήταν αυτή που αποχώρησε από το σπίτι του «Big Brother».

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με επέλεξαν μέσα από τόσα άτομα για να μπω εδώ μέσα. Χαίρομαι πάρα πολύ που γνώρισα αυτά τα παιδιά. Πραγματικά όλοι είμαστε διαφορετικοί μεταξύ μας. Ευχαριστώ επίσης τους ανθρώπους που με ψήφισαν τόσες φορές για να παραμείνω εδώ και θέλω να πω ότι με αγάπη, με υγεία, με εξομολόγηση, με νηστεία, η Παναγιά μαζί μας, σε όλη την Ελλάδα μας και σε όλους μας υγεία και αγάπη», είπε η Ράνια Καραγιάννη μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Δείτε το video:

10 σχόλια:

  1. Επιτελους τελος στο ψεμα . Αγροτισσα , με αλλο προφιλ στην οθονη μπερδευονταν τα ματια μας και τα αυτια μας , Αφρος και νυχτερινα μαγαζια , και η μακεδονια ειναι Ελληνικη , και ομαρφια barbie Τελος στο ψεμα επρεπε να διαλεξει το πραγματικο της προφιλ , τι κανει στην παραγματικοτητα και ποια ειναι στην πραγματικοτητα, θα κερδιζει μονο με την αληθεια της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ότι δεν είχε ιδέα από νοικοκυριό δεν ήξερε να κόψη την ντομάτα το ότι ήταν στην κοσμαρα της δεν καθάριζε την τουαλέτα μόνο την λέρωνε φαντάζομαι με ξεπερνάει τι νομιζε η κομμησα ότι πήγε για διακοπές εκεί μόνο για τα χωράφια.εισαι με την γαλοτσα κ τις κοπριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατάλληλη ώρα να γυρίσει... Αρχίζουν τα κλαδέματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣΕΙ ΜΠΑΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΛΑΔΕΜΑ!

      Διαγραφή
  5. Δεν άκουσες την συμβουλή σου.Ας φορούσες την μακεδονική στολή ας χορευες το Μακεδονία ξακουστή και θα είχες ελπίδες.Καλη παραγωγή στα ακτινίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε με το καλό να οργανώσει και κανένα συλλαλητήριο για την Μακεδονία. Πρώτα να πάει κομμωτήριο και να φτιάξει και τα νύχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η μακεδονια ειναι Ελληνικη , Νηστεια και παλι νηστεια , θελω να κανω 6 παιδια και δεν ηρθα για την διασημοτητα. Ειμαι αγροτισσα, αλλα δουλευω σε νυχτερινα μαγαζια της Βεροιας , εχω κανει τισ πλαστικουλες μου, για να ειμαι σαν μοντελακι του ινσταγραμ , αλλα στην τηλεοραση λεω οτι ειμαι μακεδοναμαχος και νηστευω για να σωθουν οι αμαρτωλοι συγκατοικοι του μπιγκ μπροδερ !!! Μπραβο βρε κουτοχορτα τρωμε ολοι . χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για κλαματα η ελληνικη τηλεοραση αλλα και πολλοι νεοι ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειναι η πρωτη θρησκοληπτη , και μακεδονομαχος που εχει επενδυσει τοσο πολυ στην εξωτερικη της εμφανιση με πλαστικες επεμβασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ