Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πιτούλιας στην ΕΡΑ Σπορ: «Το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της δεκαετίας»

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyball, Δημήτρης Πιτούλιας, στην συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη στον δημοσιογράφο της ΕΡΑ Σπορ 101,8FM , Φάνη Σκύφτα, έπειτα από ενδιαφέρον που εκδήλωσε η εκπομπή «Η Ελλάδα των Σπορ» μίλησε για όλους και για όλα! Για την ιστορική παρουσία των «ερυθρόλευκων της Βέροιας» στην ελίτ του ελληνικού βόλεϊ, τους φετινούς στόχους, το φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague, την εικόνα από τα φετινά φιλικά, την πρωτοβουλία αλληλεγγύης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας την «πολυταξιδεμένη» ελληνική σημαία του σύλλογο, αλλά και την πολυνίκη ομάδα χάντμπολ του Φίλιππου Βέροιας. 

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Πιτούλια στην αθλητική συχνότητα της ΕΡΑ

Για την ιστορική παρουσία του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyball στην κορυφαία επαγγελματική λίγκα του αθλήματος

"Είμαι πολύ χαρούμενος που για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στα «σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ. Κάναμε όλοι την προσπάθειά που έπρεπε για να ανεβάσουμε την ομάδα και το καταφέραμε, αλλά δυστυχώς έτυχε μια δύσκολη περίοδο με τον κορωνοϊό. Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για τους φίλους που βλέπουν τους παίκτες μας να κυκλοφορούν ανάμεσά τους μέσα στην πόλη της Βέροιας, αλλά μέχρι νεοτέρας δυστυχώς δεν μπορούν να δούνε από κοντά την ομάδα μας στο γήπεδο".

Για το «χτίσιμο» της φετινής ομάδας

"Η ομάδα έχει αλλάξει κατά πολύ το αγωνιστικό της προφίλ που είχαμε, πριν από 3 μήνες όπου κατακτήσαμε το πρωτάθλημα στην Α2 με μια μόλις ήττα. Από εκείνη την ομάδα έμειναν μόνο 5 παίκτες και προχωρήσαμε σε 10 μεταγραφές, αποκτώντας 6 Έλληνες και 4 ξένους αθλητές: Φέραμε μεταξύ άλλων από τον Ηρακλή, τον Ναουσαίο Κώστα Προύσαλη, τους διεθνείς Γιώργο Τζιουμάκα και Αντώνη Μπουράκη, τον Κυπελλούχο του ΠΑΟΚ, Τάσο Γάτση και τέσσερις ξένους: Από την Αγία Λουκία τους διεθνείς και γνώριμους στο φίλαθλο κοινό από την παλιότερη παρουσία τους στα γήπεδά μας Τζουλιάν Μπίσετ και Τέβιν Φέρελ, τον Αμερικανό Έρικ Μπέατι, και τον Βραζιλιάνο Εντουάρντο, που την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στον Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015. Ευελπιστούμε στη σεζόν που θα διανύσουμε, να έχουμε μια καλή εικόνα και να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα."

Για την εικόνα της ομάδας στα μέχρι τώρα φιλικά

"Δεν κρύβω ότι όλοι είχαμε ένα άγχος να δούμε την ομάδα μας να παίζει μέσα στο γήπεδο… Να δούμε πως θα ανταποκριθούν οι παίκτες στο γήπεδο. Η εικόνα της ομάδας στα μέχρι τώρα φιλικά προετοιμασίας ήταν πάρα πολύ θετική! Αγωνιστήκαμε στη Σύρο με τον πανίσχυρο και εκ των φαβορί για τον τίτλο, Φοίνικα Σύρου και ευχαριστούμε τη διοίκηση της ομάδας για την άψογη φιλοξενία. Κάναμε μία νίκη και μια ισοπαλία, στη συνέχεια ταξιδέψαμε στην Αθήνα, όπου είχαμε μία ακόμη ισοπαλία με τον ΑΟΝΣ Μίλωνα, μία ήττα από τον πρωταθλητή Ελλάδας, Παναθηναϊκό και στο τελευταίο μας παιχνίδι στο Ζηρίνειο κερδίσαμε τον ΑΟΠ Κηφισιάς. Προχθές με τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Νάουσας κερδίσαμε τον Κυπελλούχο Ελλάδας 3-2 σετ και το Σάββατο στις 19.30 έχουμε στη Βέροια το πρώτο μας εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015".

Για τη διοργάνωση του ομίλου του Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς» στη Βέροια 

Έπειτα από κλήρωση που έγινε, εμείς θα είμαστε η ομάδα που θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015 στη Βέροια, για το πλαίσιο των αγώνων του Α’ ομίλου. Στο φάιναλ φορ θα περάσει ο πρώτος κάθε ομίλου μαζί με την καλύτερη 2η ομάδα των τριών ομίλων".

Για την επικείμενη κλήρωση της Volleyleague

"Η κλήρωση ήταν να πραγματοποιηθεί πριν από λίγες μέρες, αλλά λόγω κορωνοϊού αναβλήθηκε και θα διενεργηθεί τελικά, διαδικτυακά, την προσεχή Τρίτη". 

Για το φετινό πρωτάθλημα της Volleylegaue

"Αν εξαιρέσουμε τον Παμβοχαϊκό, ένα ιστορικό σωματείο που είχε ένα πάρα πολύ δυσάρεστο τέλος, αφού μετά από 10 χρόνια δεν κατάφερε να βρει τους απαραίτητους πόρους για να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις της φετινής Volleyleague, και τα φαβορί Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό Φοίνικα Σύρου, ΠΑΟΚ και οι 9 ομάδες έχουν ενισχυθεί. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε το δικό μας αγώνα .… Θεωρώ πως θα είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της τελευταίας δεκαετίας και ότι ο κόσμος θα δει πάρα πολύ ωραία παιχνίδια με πλούσιο θέαμα."

Για την πρωτοβουλία στήριξης των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας

"Αποφασίσαμε να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας στην Καρδίτσα σε αυτές τις δύσκολες ώρες και να συγκεντρώσουμε τα απαραίτητα προϊόντα που έχουν πραγματικά ανάγκη. Είμαστε σε επικοινωνία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το τοπικό σωματείο, που αντιμετωπίσαμε πέρυσι στην Α2, ΣΠΑ Καρδίτσας και για να καλύψουμε όποιες ανάγκες μπορούμε. Ελπίζουμε ότι ο κόσμος της Βέροιας θα στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία, όπως έπραξε και στο παρελθόν σε ανάλογη κίνηση του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyball".

Για την διάσημη πλέον, εντός και εκτός συνόρων, σημαία του Α.Π.Σ Φιλίππου Βέροιας Volleyball 

"Αν και πρώην χαντμπολίστας, εδώ και μερικά χρόνια έχω μεγάλο έρωτα για το βόλεϊ. Πηγαίνω σε όλες τις σημαντικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παίρνω μαζί μου τη σημαία του A.Π.Σ Φιλίππου Βέροιας Volleyball η οποία κυματίζει σε πολλά ξένα γήπεδα και φωτογραφίζεται στα χέρια μεγάλων αθλητών". 

Για την φετινή ομάδα χάντμπολ του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας

Ο Φίλιππος Βέροιας στο χάντμπολ έχει «γράψει» τη δική του «ιστορία» και μαζί με την Ιωνικό Ν.Φ είναι οι ομάδες με τους περισσότερους τίτλους και διακρίσεις. Ευελπιστούμε όπως η ομάδα του Φιλίππου σύντομα θα βρει ξανά το δρόμο της και θα πρωταγωνιστήσει και πάλι στο ελληνικό χάντμπολ..."

3 σχόλια:

  1. Γίγαντα Μητσαρα μπράβο για αυτά που έχεις καταφέρει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. από νίκη σε νίκη το βόλλευ βλέπω.συνεχιστε έτσι.συγχαρητηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ