Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στον ΣΚΑΪ η Ράνια Καραγιάννη - Tι δήλωσε στην Μαλέσκου

Ο τσακωμός με την Σοφία, η μπανάνα και οι στρατηγικές
Η όμορφη αγρότισσα από την Ημαθία βρέθηκε καλεσμένη στο Love it, όπου και μίλησε ανοιχτά για τα δύο στρατόπεδα στο σπίτι του Big Brother. «Είχα αντιληφθεί τις τελευταίες ημέρες, ότι δεν κολλούσα… δεν μπορούσα να ζήσω εκεί μέσα, τόσο ευχάριστα. Έβλεπα κάποιες προκλήσεις που δεν μου άρεσαν. Εγώ είμαι αλλιώς. Έχω κάποια άλλα στάνταρ και δεν μου άρεσε όλο αυτό», ανέφερε η Ράνια η οποία ήταν πιο κοντά με τον Δημήτρη Πυργίδη και τον Χρήστο Μακρίδη.

Σε ερώτηση για τις κλίκες του Big Brother αλλά και το ενδεχόμενο να άλλαζε στρατηγική, η Ράνια Καραγιάννη απάντησε: «Ήξερα ότι συνέχεια θα ήμασταν εμείς ο στόχος και θα μειωνόμασταν. Δεν θα μπορούσα ποτέ να πάω από την απέναντι πλευρά, μόνο και μόνο για να μείνω παραπάνω στο σπίτι, αφού δεν κολλάω. Εκεί (με τους άλλους) μιλάω σοβαρά, λέω πέντε πράγματα που μένουν, δεν μπορώ να πάω με την άλλη πλευρά».

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ