Quantcast

http://picasion.com/

Στη φυλακή ο Μιχαλολιάκος και η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής

Με μια ιστορική απόφαση το δικαστήριο αποφάσισε να στείλει στη φυλακή τον Νίκο Μιχαλολιάκο και όλη την ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Η πρόεδρος του δικαστηρίου Μαρία Λεπενιώτη, λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι, ανέβηκε στην έδρα και στην αυλαία της δίκης Χρυσής Αυγής ανακοίνωσε την απόφαση του δικαστηρίου: Αναστολή υπό όρους χορηγήθηκε σε μόνο 12 από τους 51 καταδικασθέντες, κόντρα στην εισαγγελική πρόταση που ζητούσε να δοθεί αναστολή σε όλους.

Ως εκ τούτου, στη φυλακή οδηγείται όλη η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής: Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Γερμενής, Παναγιώταρος, Λαγός, Παππάς, Ματθαιόπουλος.

Από τους 12 στους οποίους δόθηκε αναστολή, είναι και οι εξής πρώην βουλευτές: Χρ. Αλεξόπουλος Στ. Μπούκουρας, Αρβανίτης, Κουκούτσης και Ζαρούλια, οι οποίοι δεν θα φυλακιστούν υπό όρους.

Υπενθυμίζεται ότι οι ποινές για το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης είναι οι εξής: Για τον Νίκο Μιχαλολιάκο 13 χρόνια και 6 μήνες, για τον Ιωάννη Λαγό 13 χρόνια και 8 μήνες, για τον Ηλία Κασιδιάρη 13 χρόνια και 6 μήνες, για τον Γιώργο Γερμενή 13 χρόνια και 6 μήνες, για τον Χρήστο Παππά 13 χρόνια και 3 μήνες, για τον Ηλία Παναγιώταρο 13 χρόνια και για τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο 10 χρόνια.

Λίγη ώρα νωρίτερα, το δικαστήριο είχε απορρίψει το αίτημα του Ηλία Κασιδιάρη ώστε να ερευνηθούν «κυβερνητικές παρεμβάσεις» του 2013, για στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής.

Υπενθυμίζεται ότι η ένταση στη δίκη της Χρυσής Αυγής κορυφώθηκε χθες όταν η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου εμφανίστηκε ανυποχώρητη ως προς την «αθωωτική» της πρόταση για τις αναστολές.

Την εισαγγελέα της έδρας είχε -μια ημέρα πριν- «αδειάσει» η πρόεδρος του δικαστηρίου Μαρία Λεπενιώτη, ζητώντας διευκρινίσεις για την πρότασή της.

9 σχόλια:

  1. Αφού η όποια πρόταση του όποιου/ας εισαγγελέα δεν είναι δεσμευτική για το δικαστήριο,προς τί η κόντρα της προέδρου με την εισαγγελέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ( ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ) ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ.
      ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ...;;;

      Διαγραφή
  2. Αντε επιτέλους. Σειρά τώρα ένα μεγάλο μέρος της Ν.Δ. Που του έχει για οπαδούς και στέλεχοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σειρά εχει η αυγη τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας ξεκινήσουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οἱ Τερτσέτηδες καί οἱ Πολυζωΐδηδες ἦσαν - φεῦ! - ἀνέκαθεν ἡ μειοψηφία. Πλειοψηφοῦν συχνάκις οἱ βενιζελικοί Κούνδουροι καί οἱ Φατσέηδες._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον Ν.ΠΑΠΠΑ τον ψαχνουν. Ο Κος ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜ ΤΑΞΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ??? ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΝ.ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ..ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ Κε ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ..... ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν έμενα με πλακωσει στο ξυλο
    Συριζαιος θα μπει ο τσιπρας φυλακή ;
    Ωραία τωρα που λυσαμε το μεγάλο
    Πρόβλημα της χωρας παμε εμπρός για
    Την μεγάλη ανάπτυξη και την ανάσχεση του
    Τούρκου. Τι; Όχι ;
    Έγκλημα έκανε ο Καραμανλής ο παππους που
    Αντιδημοκρατικά μας εβαλε στην εοκ
    Εγκλημα εκανε ο Σημιτης που αντιδημοκρατικά μας εβαλε στο κοινο νομισμα
    Εγκλημα εκανε ο Γαπ που αντιδημοκρατικα
    Μας εβαλε στο δντ
    Έγκλημα εκαναν ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ που βαλαν την χωρα
    Σε μνημόνια.
    Κανεις τους ομως δεν λογοδοτησε!
    Κανεις απο το μεταπολιτευτικό προσωπικο
    Που διοικησε και καταληστεψε τα δημοσια
    Ταμεια δεν πλήρωσε για τις πραξεις του.
    Κρίμα...
    Η πιο ομορφη χωρα στον κοσμο να έχει
    Για πολιτες τους πιο αγαθους τους
    Πιο αφελείς πολίτες και παράλληλα τους
    Πιο ενοχους πολιτες για την πολυετή εθνική αυτοχειρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ