Quantcast

http://picasion.com/

Σε πιλοτικό πρόγραμμα του Π.Ο.Υ. το Νοσοκομείο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας θα συμμετάσχει σε πιλοτικό πρόγραμμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τον Covid-19. Αυτό αποφασίστηκε σε τηλεδιάσκεψη που πήρε μέρος ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ηλίας Πλιόγκας. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ίδιος: «Σταθερά, αθόρυβα αλλά ουσιαστικά αξιοποιούμε όλες τις δυνατότητες και τις προοπτικές. Το Γ.Ν. Ημαθίας είναι το μοναδικό περιφερειακό Νοσοκομείο που συμμετέχει στο πρόγραμμα του WHO, γεγονός που μας γεμίζει ικανοποίηση αλλά και ευθύνη».

7 σχόλια:

  1. Το οποίο τι περιλαμβάνει...?
    Τι μεταβολές θα φέρει στην καθημερινότητα των επισκεπτών του νοσοκομείου?
    Τι δεν χρειάζεται να ξέρουμε???
    Καλά Συγνώμη!!
    Ευχαριστούμε πάντως που θέλετε τόσο πολύ να μας σώσετε..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστευω δεν θα αλλαξει η καθημερινοτητα στο νοσοκομειο που ειναι χαλια , στατιστικες μελετες μαλλον θα κανουν

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή φακέλωμα; και κανένα τσιπαρισματάκι δώρο;

      Διαγραφή
  2. Πολυ μεγαλη προβολη για
    το τιποτα.σταθερα οπως παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταθερά και αθόρυβα! Μας δουλεύει ο κύριος! Πιλοτικό πρόγραμμα για τον covid! Που δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται. Γιατί όμως τόση πρεμούρα με τον κορονοϊό στο Νοσοκομείο; Μήπως κάποιος ή κάποιοι κερδίζουν κάτι; Ετσι ρωτάω γιατί τίποτα δεν μένει κρυφό για πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ἀκόμα νά λογοδοτήσουν γιά τήν ψευτοπανδημία τοῦ 2009 οἱ ἀπατεωνίσκοι τοῦ Π.Ο.Υ. καί γιά τήν παραγγελία 16.000.000 ἐμβολίων οἱ παρ' ἡμῖν «εἰδικοί» - ναλμπάντηδες._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δώσε ονόματα, διευθύνσεις και αριθμούς τηλεφώνων όλων των υπαιτίων. Εσύ τα έχεις, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Τελείωσε τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ