Quantcast

http://picasion.com/

Τι καλό μας προτείνει για το Σαββατοκύριακο το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»;

Σαββατοκύριακο χωρίς μεζεδάκια, λιχουδιές, έτοιμες λύσεις και κρεατοσκευάσματα με πεντανόστιμες συνταγές από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» γίνεται; Δε γίνεται! Και αν είστε από τους αναποφάσιστους που κάθεστε μπροστά την πολύχρωμη βιτρίνα του «Ειλικρίνεια» και δεν ξέρετε τι να πρωτοπάρετε, το «Ειλικρίνεια» σας έχει και τις προτάσεις του. Για αυτό το Σαββατοκύριακο προτείνει μοσχαράκι «ελιά» για κοκκινιστό με χοντρό μακαρόνι! Τέλειο για Κυριακή, ε; Και διάφορες τηγανιές, όπως κοτόπουλο με μουστάρδα και μανιτάρια, χοιρινή λεμονάτη, με πάπρικα και λενδρολίβανο... ιδανική λύση για ένα γρήγορο φαγητό μετά τη Σαββατιάτικκη βόλτα.

Και φυσικά, όπως πάντα, με όλα τα εκπληκτικά κρεατοσκευάσματα που μας ετοιμάζει καθημερινά, με κορυφαίας ποιότητας κρέατα, χοιρινό, μοσχάρι, αρνί και κοτόπουλο, μαριναρισμένα ή γεμιστά με λαχανικά, τυριά ή αλλαντικά, για ένα νόστιμο και πολύχρωμο αποτέλεσμα. Όλα χειροποίητα με μεράκι και πολλή αγάπη και το καθένα στη δική του συσκευασία που αντέχει στο φούρνο, για να μην αλλάξετε καν σκεύος!

Περάστε μια βόλτα και διαλέξτε ότι λιγουρευτείτε ή καλέστε στο ☎️ 2331061683 και το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» θα φέρει την παραγγελία σας στην πόρτα. Διαθέτει και ασύρματο POS για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ