Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού στην Κοζάνη

Μπορεί χθες στη Θεσσαλονίκη να ανακοινώθηκαν μόλις 3 κρούσματα κορωνοϊού, ωστόσο στη γειτονική Κοζάνη τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ διαφορετικά, με τους αρμόδιους να μην μπορούν να κρύψουν την ανησυχία τους. Όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στο νομό Κοζάνη, μέσα σ' ένα 24ωρο σημειώθηκαν 21 κρούσματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα 21 νέα κρούσματα καταγράφονται 1 στο Δήμο Βελβεντού (μετά από επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα), 17 στο Δήμο Κοζάνης (τα 7 μετά από επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα), και 3 στο Δήμο Εορδαίας (και τα τρία επίσης μετά από επαφή επιβεβαιωμένο κρούσμα.) Τα αλλά 2 καταγράφονται στο Δήμο Καστοριάς, το ένα εξ αυτών μετά από επαφή.

4 σχόλια:

  1. Νούμερα γιά ἐπιθεώρησι καί τ' ἀνακοινωθέντα τοῦ ΠΕΟΔΥ (περιβοήτου ΕΟΔΥ) καί τά μέτρα._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογικό αφού και η μισή Βέροια πάει εκεί..... ώρα για μέτρα και εκεί... θέμα χρόνου είναι..... από πόλη σε πόλη θα πηγαίνουμε σε mini lockdown....και που είσαι ακόμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν χτυπάει ο ιος τους ματζίριδες ... πάει η Κοζάνη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ