Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι ψαριές του Οκτώβρη στις καλύτερες τιμές στον «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» - Και ψημένα & δωρεάν παράδοση!

Κουτσομουράκι 4,99€
Μπακαλιαράκια 4,99€
Γαρίδες ντόπιες, ξιφίες, τόνοι, καραβίδες...

Ο Οκτώβριος ήρθε. Οι ανεμότρατες βγήκαν για ψάρεμα και γέμισαν τους πάγκους του «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» με πολλά καλούδια σε τιμές που μόνο το
πιο παλιό ψαράδικο της Βέροιας μπορεί και προσφέρει. Θέλετε να ακούσετε τιμές; Για σήμερα Δευτέρα θα βρείτε, κουτσομουράκι με 4,99€ το κιλό, μπακαλιαράκια μικρά για τηγάνι  με 4,99€ το κιλό. Επίσης, γαρίδες ντόπιες, καραβίδες, ξιφίες, τόνοι και πολλά πολλά ακόμα σχέδια ψάρια στις πιο χαμηλές τιμές της Βέροιας!

Δευτέρα σήμερα, όλη μέρα ανοιχτά (Μ. Αλεξάνδρου 18)

Όλα τα χοντρά ψάρια και ψημένα, με συνέπεια, στην ώρα που δηλώνει ο πελάτης! Και δωρεάν παράδοση!

Θέλετε να πάρετε το ψάρι σας ψημένο; Ελάτε στον «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» στη Μ. Αλεξάνδρου 18 (τηλ. 2331064261), διαλέξτε το ψάρι που επιθυμείτε ανάμεσα από μια τεράστια ποικιλία και θα σας το καθαρίσει, θα σας το ψήσει και αν θέλετε θα σας το φέρει και στο σπίτι σας με δωρεάν παράδοση! Εσείς απλά στρώστε το τραπέζι σας και απολαύστε ολόφρεσκο ψάρι άκοπα και άοσμα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ