Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η βόλτα παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία για 5 νεαρά άτομα στη Βέροια

Το ΙΧ τους κατέληξε σε χαράδρα - Μια κοπέλα διεκομίσθη στη Θεσσαλονίκη
Συναγερμός σήμανε αργά το απόγευμα της Κυριακής 4 Οκτωβρίου στην Τροχαία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Νοσοκομείο της Βέροιας, όταν ειδοποιήθηκαν για πτώση οχήματος σε χαράδρα, στο 8ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Βέροιας - Πολυδενδρίου. Αμέσως κινητοποιήθηκαν κλιμάκιο της Τροχαίας, οχήματα της Πυροσβεστικής και Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που έσπευσαν άμεσα στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα, δύο αγόρια και τρία κορίτσια, είχε σταθμεύσει σε σημείο λίγα χιλιόμετρα μετά το Φράγμα του Αλιάκμονα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πιθανότατα να «λύθηκε» το χειρόφρενο, το ΙΧ κατάληξε σε χαράδρα βάθους αρκετών μέτρων.

Αμέσως μετά την πτώση, τα τρία άτομα κατάφεραν να βγουν μόνα τους από το όχημα, ενώ για τον απεγκλωβισμό των άλλων δύο, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Στη συνέχεια όλοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, οι δύο τραυματισμένοι και οι τρεις για προληπτικούς λόγους. Τα δύο αγόρια και δύο κορίτσια βγήκαν από το Νοσοκομείο και επέστρεψαν σπίτι τους, ενώ η μια κοπέλα χρειάστηκε να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου και νοσηλεύεται στο Τμήμα Νευροχειρουργικής για περαιτέρω εξετάσεις, καθώς έχει κάταγμα στη σπονδυλική στήλη.

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Βέροιας.

Φωτογραφία αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ