Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Παναγιώταρου στη νέα «φωλίτσα» της μετά το… διάλειμμα στον γάμο με τον Γιαννόπουλο

Περνάει και μόνη της καλά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Παρ’ όλα αυτά κάτι ψάχνει… Αυτό φάνηκε τουλάχιστον στην πρόσφατη -ομολογουμένως αινιγματική- ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μετά την είδηση περί… διαλείμματος στον γάμο της με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό της Βέροιας Αριστομένη Γιαννόπουλο, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» δημοσίευσε μια φωτογραφία από το καινούργιο σπίτι όπου μετακόμισε, φεύγοντας από την εστία του συζύγου της. Στο «κλικ» τη βλέπουμε να ποζάρει σε διάφορα σημεία του σαλονιού με διαφορετικά outfits, αφού το στιλ της… οφείλει να «τα σπάει» ακόμη και στις δύσκολες στιγμές του χωρισμού ή μάλλον του διαλείμματος, όπως έχουν χαρακτηρίσει τόσο η ίδια όσο και ο Αριστομένης το status στην προσωπική τους ζωή αυτή την περίοδο.

«Δεν ψάχνω για κάτι ή για κάποιον… Ψάχνω για μένα» σχολίασε στη λεζάντα του post η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως βρίσκεται προς αναζήτηση των «θέλω» της, προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει παρακάτω. Όπως έχουν ισχυριστεί σε δηλώσεις τους το μοντέλο και ο πλαστικός χειρουργός, παραμένουν αγαπημένοι και έχουν καθημερινή επικοινωνία. Απλώς, βρίσκονται σε ένα μεταβατικό στάδιο και περιμένουν να δουν πώς θα επιδράσει στη σχέση τους η απόφασή τους να μείνουν για λίγο καιρό χώρια.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🐶 World Animals Day 🐶 Σε όλες τις περιόδους της ζωής μας,ακόμα και στις πιο δύσκολες , αυτά τα μικρά πλασματάκια είναι δίπλα μας και μας δίνουν τόση αγάπη χωρίς να περιμένουν τίποτα από εμάς ! Όλα αλλάζουν αλλά εσύ είσαι πάντα εκεί ! 💖 Στο κρεβάτι, στη βόλτα , στο σπίτι.. που ποτέ δεν είναι άδειο όταν είσαι εκεί !!! 💘🐶💞🐶💘🐶💞 (Και κάτι μου λέει ότι θα αποκτήσεις αδερφάκι σύντομα!😌)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🔥 Giveaway 🔥 Και οι διαγωνισμοί συνεχίζονται!!! 🙌🏽 Πολλές από εσάς με ρωτήσατε γι αυτό το φόρεμα από το @alexandras__boutique ! Και αφού σας αρέσει τόσο πολύ δεν μπορώ να μην σας το χαρίσω!!! Εκτός από αυτό, κάνω δώρο σε μια 2η νικήτρια ένα ακόμα κομμάτι της επιλογή της💥 —————— STEPS ————— 1. Follow @alexandras__boutique 2. Follow @alexandra__panagiotarou 3. Tag 2/3 friends 🌈🌈 Κληρώνουμε στις 22/9! Καλή Επιτυχία !!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou) στις

3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ