Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πόσο κόσμο θα έχει το γήπεδο της Βέροιας στην εποχή του κορωνοϊού

Απ’ ότι φαίνεται και με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και προέκυψαν από τη συνάντηση εκπροσώπων της Super League με τους Αυγενάκη και Χαρδαλιά, υπάρχει θετικό κλίμα για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. Σε κάποιο μικρό ποσοστό πληρότητας βέβαια. Πρόκειται για μία εξέλιξη που μόνο ευχάριστα ακούστηκε στα αυτιά των ανθρώπων της Βέροιας, καθώς θα μπει «ζεστό» χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ. Η χωρητικότητα του Δημοτικού Σταδίου είναι 6.350 θεατές, οπότε σε ένα ποσοστό προσέλευσης της τάξεως του 10% ή 15%, θα μπορούν να μπαίνουν στο γήπεδο 635 ή 952 άτομα, αντίστοιχα. 

Αν υπολογίσουμε πως το κόστος ενός εισιτηρίου θα κυμαίνεται Μέσο Όρο στα 10 ευρώ, τότε μιλάμε για έσοδα κάθε αγωνιστική, περίπου 6.000 με 10.000 ευρώ! Ένα σημαντικό ποσό που θα βοηθήσει την διοίκηση αυτήν την δύσκολη εποχή του κορωνοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ