Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο αφιέρωμα για την Μελίνα Ασλανίδου τα αδέλφια Τσαχουρίδη

Το καυτό τσιφτετέλι της Ράνιας Κωστάκη που άναψε φωτιές

Ένα επεισόδιο γεμάτο με υπέροχες μελωδικές συνεργασίες, με τη σφραγίδα της Μελίνας Ασλανίδου, που αποδεικνύει γιατί είναι τόσο αγαπητή και δημοφιλής πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Εκεί παρευρέθηκαν ο Ματθαίος και ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, οι οποίοι με τις μουσικές τους επιλογές ξεσήκωσαν τους καλεσμένους. O Σπύρος Παπαδόπουλος παρουσίασε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στην ταλαντούχα ερμηνεύτρια, ενώ συμμετείχαν με ξεχωριστές ερμηνείες και αγαπημένες επιτυχίες οι: Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Θεοφάνους, Γλυκερία, Βασίλης Σκουλάς, Πέννυ Μπαλτατζή, Κώστας Αγέρης και Γιάννης Γρόσης.


Το τσιφτετέλι που τρέλανε τους τηλεθεατές

Η Γλυκερία κι η Μελίνα Ασλανίδου τραγούδησαν το «Μία είναι η ουσία» κι αυτό δεν ήθελε και πολύ για να «αναστατώσει» την ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη. 

Η ίδια ήταν από τις καλεσμένες του Σπύρου Παπαδόπουλου στο «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» και προκάλεσε εγκεφαλικά με το καυτό της τσιφτετέλι στο πλατό της εκπομπής. Η γοητευτική γυναίκα προκάλεσε ενθουσιασμό στους παρευρισκόμενους, τόσο με τον χορό της όσο και με το εντυπωσιακό πράσινο φόρεμά της.


Δείτε το video με ολόκληρη την εκπομπή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ