Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του δήμου Βέροιας συζητούν για την βιωσιμότητά τους

Πρόσκληση για συμμετοχή στη συνάντηση
Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι «Προμηθέας» Βέροιας και Μικρασιατών Ημαθίας προσκαλούν σε συνάντηση τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής του Δήμου Βέροιας, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της βιωσιμότητάς τους. Η συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 18:00 μ.μ στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Προμηθέας» Βέροιας, οδός Ακροπόλεως 63. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, λόγω των ειδικών συνθηκών, όσοι σύλλογοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στη συνάντηση, μπορούν ΜΟΝΟ με έναν εκπρόσωπό τους και αφού δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους, ως την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020, στα τηλέφωνα 6932330078 και 6944041040. Θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας.

Ώρα προσέλευσης στο χώρο από τις 17:30 μ.μ. Η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ καθώς και η εφαρμογή όλων των μέτρων για τον COVID-19. 

Οι προσκαλούντες Πολιτιστικοί Σύλλογοι
«Προμηθέας» Βέροιας - Μικρασιατών Ημαθίας

2 σχόλια:

  1. Καλή ενέργεια , αλλά ενδέχεται να λυθεί το πρόβλημα της μάσκας ! Όμως οι "προσκαλούντες" επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του κλπ. , σαν δεν ντρεπόμαστε , αυτό σημαίνει "υποταγή" , αντι της αντίδρασης ....έλεος ...λυπάμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καιρός είναι να γίνει ένα συμμάζεμα ξεκαθάρισμα και στους πολιτιστικούς συλλόγους διότι φτάσαμε κάθε γειτονιά και κάθε χωριό να έχει τρεις τέσσερις συλλόγους. Γεμίσαμε Προέδρους, χορούς και ημερολόγια για την ενίσχυση του συλλόγου. και εδώ η Ελληνική υπερβολή όπως και στους δήθεν αθλητικούς όπως και σε όλα, βλέπεις ο καθένα έκανε σύλλογο για να πάρει την ενίσχυση που έδιναν κάποτε, από τότε που τελείωσαν οι ενισχύσεις άρχισαν οι χοροί και τα ημερολόγια, τώρα που ήρθε η κρίση δεν μπορούν να επιβιώσουν και αν τους πεις να συγχωνευθούν, τότε δεν γίνεται με τίποτα, βρίσκουν δήθεν προβλήματα τα οποία δεν ξεπερνιούνται με τίποτα. Ε τότε κλείστε.
    άλλη μια βίαιη διόρθωση λόγω covid 19.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ