Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παντρεύτηκε η Αθηνά Βαφείδου!

Ντύθηκε νυφούλα και ετοιμάζεται να γίνει και μανούλα!
Τα σκαλιά του Δημαρχείου ανέβηκε χθες η Αθηνά Βαφείδου με τον αγαπημένο της Άγγελο Αγγέλου, φαρμακοποιό από την Έδεσσα. Και οι εικόνες από τον γάμο που εμφανίστηκαν ξαφνικά χθες στα stories της γνωστής Βεροιώτισσας δεν ήταν η μοναδική έκπληξη, καθώς πέρα από νυφούλα την είδαμε και μέλλουσα μανούλα και μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη! Η Αθηνά και ο Άγγελος μπορεί να μην έκρυψαν ποτέ τον έρωτά τους αλλά κατάφεραν να κρατήσουν καλά κρυμμένο τον ερχομό του παιδιού τους. Ο γάμος έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου 2020 στο Δημαρχείο της Αθήνας και το ζευγάρι πάντρεψε ο ίδιος ο Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, ενώ ακολούθησε πάρτι σε roof garden με θέα την Ακρόπολη, όπου παραβρέθηκαν μόνο οι πολύ δικοί τους άνθρωποι.

Η Αθηνά και ο Άγγελος από την πρώτη στιγμή ζούνε τον απόλυτο έρωτα, κάτι που το μαρτυρούσαν τα αμέτρητα stories, οι φωτογραφίες, οι λεζάντες και τα σχόλια που αντάλλασσαν με λόγια λατρείας. Σίγουρη από την αρχή της σχέσης της για τον άνδρα που είχε δίπλα της, δεν δίσταζε να απαντάει δημόσια σε ερωτήσεις followers που την ρωτούσαν για τον Άγγελο,
 ότι πρόκειται για τον άνδρα της ζωής της με τον οποίο θα έκανε οικογένεια. 

Έτσι και έγινε. Μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο, καθώς μέσα σε λίγους μήνες έχασε τον πρώην σύντροφό της και τον πατέρα της, η Αθηνά βρήκε τον δικό της... Άγγελο και πλέον ένωσαν τις ζωές τους και ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.


Η Αθηνά είχε ανακοινώσει τον γάμο της πριν από λίγο καιρό μέσω insta story, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένη ημερομηνία, λέγοντας στους followers πως θα το μάθουν ξαφνικά εκείνη την ημέρα και χωρίς φυσικά κανείς να έχει υποψιαστεί το ότι ο γάμος θα ήταν η μόνη έκπληξη! 

Αθηνά και Άγγελε να ζήσετε ευτυχισμένοι και με το καλό να έρθει το μωρό σας!

Δείτε φωτογραφίες:












2 σχόλια:

  1. ???????????????????????????????????????????????με αυτά ασχολείστε και τα άλλα τα διαγράφετε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιοι είναι αυτοί βρε παιδιά? Θα έπρεπε να τους γνωρίζουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ