Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με νέο «αίμα» ο Εμπορικός Σύλλογος - Αυτοί είναι οι νέοι Αντιπρόεδροι

Τι δήλωσαν Τσανακτσίδης και Γκαμπράνη στο veriotis.gr
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας (δείτε τα αποτελέσματα εδώ). Μετά την εκλογική διαδικασία και τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν, Πρόεδρος του Δ.Σ. αναδείχθηκε η Αθηνά Τσιπουρίδου, η οποία συνεχίζει στο τιμόνι μετά από μια πετυχημένη και παραγωγική θητεία. Αντιπρόεδροι ορίστηκαν ο Δημήτρης Τσανακτσίδης και η Έλενα Γκαμπράνη. Δύο νέοι επιχειρηματίες που θα ασχοληθούν ενεργά με το συνδικαλιστικό κίνημα και θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν σ' αυτήν την δύσκολη συγκυρία που βιώνει η Αγορά της Βέροιας.
Τσανακτσίδης: «Η ευθύνη είναι μεγάλη, θα πρέπει να έχουμε σύμπνοια και συνεργασία»

Ο Δημήτρης Τσανακτσίδης ως νέος Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, δήλωσε πως η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη και ότι μ
έλημα σε πρώτη φάση θα πρέπει να είναι ο στολισμός της Βέροιας εν όψει Χριστουγέννων και διάφορες δράσεις που θα ήταν καλό να γίνουν σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Στις 24 του προηγούμενου μήνα οι συνάδελφοι μου του εμπορικού κόσμου με στήριξαν με την ψήφο τους. Σας εκφράζω, λοιπόν, τις μέγιστες ευχαριστίες μου και επειδή τα χρόνια που διανύουμε και που έρχονται είναι πρωτόγνωρα, εγώ προσωπικά θα είμαι μοχλός πίεσης για ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί στον τομέα μας. Η ευθύνη είναι μεγάλη, θα πρέπει να έχουμε σύμπνοια και συνεργασία. Με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου η αμεσότητα με τον δήμο θα είναι ταχύτερη και ευελπιστώ οι προτάσεις μας να υλοποιούνται στο μέγιστο δυνατό. Μέλημα μας σε πρώτη φάση είναι ο στολισμός της Βέροιας εν όψει Χριστουγέννων και διάφορες δράσεις που θα ήταν καλό να γίνουν σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ Θα είμαι δίπλα σας. Θα είμαστε ο σύλλογος σας».
Γκαμπράνη: «Να βοηθήσουμε σ' αυτήν την δύσκολη συγκυρία»

Από την πλευρά της η Έλενα Γκαμπράνη, ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες που την τίμησαν με την ψήφο τους και τόνισε ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Σύλλογο σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Αναλυτικά η δήλωσή της:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που με τίμησαν με τη ψήφο τους. Είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθώ ενεργά με τον εμπορικό σύλλογο της Βέροιας, ελπίζω και εγώ, όπως μπορώ, να βοηθήσω την αγορά της Βέροιας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ