Ιχθυοπωλείο «Παπαστεφάνου»: Λαυράκια με 4,99€ - Τσιπούρες άγριες με 5,99€

- Από τα καΐκια μας... σε λίγες ώρες στο πιάτο σας!
- Όλα και ψημένα και delivery
Με καλή ψαριά επέστρεψαν σήμερα τα καΐκια του Ιχθυοπωλείου «Παπαστεφάνου», φορτωμένα με ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά που έφτασαν άμεσα στους πάγκους του στη Βέροια σε εξαιρετικές τιμές. Σήμερα μάλιστα τα καΐκια του Παπαστεφάνου, με τη βοήθεια του καιρού έβγαλαν πολλά λαυράκια, που θα τα προμηθευτείτε με μόνο 4,99€ το κιλό, καθώς και άγριες τσιπούρες που θα τις βρείτε με 5,99€ το κιλό!

Για εσάς που θέλετε να απολαμβάνετε κάθε μέρα ολόφρεσκο ψαράκι που μέχρι πριν λίγες ώρες κολυμπούσε στις ελληνικές θάλασσες και μάλιστα σε χαμηλές τιμές, τότε ο... ψαράς σας στη Βέροια είναι το Ιχθυοπωλείο «Παπαστεφάνου»! Τι είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει σε ποιότητα και τιμές; Τα ψάρια και τα θαλασσινά τα ψαρεύουν μόνοι τους, με δικά τους καΐκια και μέσα σε λίγες ώρες, βρίσκονται, από την θάλασσα... στους πάγκους του ιχθυοπωλείου στη Βέροια!

Αν τα θέλετε και ψημένα; Και με υπηρεσία delivery στο σπίτι σας; Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6907646493 για τις παραγγελίες σας, ή περάστε από το κατάστημά μας στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 3 στη Βέροια για να τα διαλέξετε από κοντά.

Δευτέρα όλη μέρα ανοιχτά!

Ιχθυοπωλείο «Παπαστεφάνου»
Μ. Αλεξάνδρου 3, Βέροια
Τηλ. 6907646493
Βρείτε μας στο facebook: Ιχθυοπωλειο ΠαπαστεφανουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ