Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Περιορίστηκαν στις 3 οι καταλήψεις στην Ημαθία

Κανονικά τα μαθήματα σε Αλεξάνδρεια
Η τέταρτη εβδομάδα μαθημάτων της φετινής σχολικής χρονιάς ξεκίνησε σήμερα και ο «χάρτης» των καταλήψεων δείχνει μεγάλο περιορισμό στην Ημαθία. Σήμερα Δευτέρα 5 Οκτωβρίου τρία είναι πλέον τα σχολεία του νομού που τελούν ακόμα υπό κατάληψη, δύο σε Βέροια και ένα σε Νάουσα. Στην Αλεξάνδρεια που μπήκε πρώτη στον «χορό» των καταλήψεων, σήμερα οι μαθητές όλων των Γυμνασίων και Λυκείων επέστρεψαν κανονικά στα μαθήματά τους.

Στη Βέροια, η εβδομάδα ξεκίνησε με κατάληψη στο ΕΠΑΛ και στο Γυμνάσιο Μακροχωρίου, που φαίνεται πως ξαναμπήκαν στον... χορό, αφού την περασμένη Δευτέρα 28/9 ήταν εκτός της λίστας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η κατάληψη συνεχίζεται ωστόσο στο ΕΠΑΛ Νάουσας που για τρίτη συνεχόμενη φορά, «μπαίνει» στην καινούρια εβδομάδα με... λουκέτο.

Εν κατακλείδι, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο veriotis.gr από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σήμερα σε ολόκληρη την Ημαθία 3 είναι τα σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια που τελούν υπό κατάληψη. Αυτά είναι:

ΕΠΑΛ Βέροιας 
ΕΠΑΛ Νάουσας
Γυμνάσιο Μακροχωρίου

2 σχόλια:

  1. Συνεχίζουν τις καταλήψεις τα σχολεία που αποτελούνται από μαθητές αδιάφορους προς μάθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι αδιάφορους στην πλειοψηφία αλλά υποχρεωμένους να μη κάνουν μάθημα από τούς μαθητές που αναγκάζουν όλους τους υπόλοιπους να υποκύπτουν σε μειοψηφία του 15 μελούς από αδιάφορους για μάθησ η. Δυστυχώς, δυστυχώς..! .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ