Quantcast

http://picasion.com/

Δερμιτζάκη, έτσι θα πάρεις το πρωτάθλημα!

Γεια και χαρά σ' όλους τους φιλάθλους της Βέροιας. Μετά την «σφαλιάρα» που φάγαμε με την αναδιάρθρωση, θα πρέπει να εστιάσουμε πλέον την προσοχή μας στο πρωτάθλημα της Football League. Τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα και όποιος νομίζει πως η «Βασίλισσα» θα κάνει περίπατο, πλανάται πλάνη οικτρά. Alefas speaking! Ασπρίσανε τα μαλλιά μας στα γήπεδα και γνωρίζω καλά πως αν δεν ματώσεις την φανέλα, κούπα δεν σηκώνεις... Έτσι όπως είδα την ομάδα στα πρώτα φιλικά, θεωρώ πως έχουμε ένα καλό σύνολο, αλλά χρειάζεται ακόμη πολύ σκληρή δουλειά και 2-3 καλές μεταγραφές.

Ο Δερμιτζάκης πρέπει να φτιάξει έναν γερό κορμό και μια ατσάλινη ομάδα, η οποία θα έχει μέταλλο. Η Βέροια καθ' όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος θα πρέπει να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο και όχι με αντεπιθέσεις. Χρειάζεται να θωρακιστεί η άμυνα. Ότι αρπάξαμε δύο γκολάκια στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου με ανησυχεί. Η αμυντική λειτουργία φαίνεται πως δεν έχει δέσει ακόμα. Μπροστά ήμασταν καλοί και είχαμε καλή κυκλοφορίας μπάλας. 

Διαθέτουμε παίκτες που είναι μπουκαδώροι και το γνωρίζουν το τόπι. Ευελπιστώ πως ο Πασάς θα κάνει το καλύτερο πρωτάθλημα της καριέρας του. Περιμένω πολλά από αυτόν! 

Δερμιτζάκη χτίσε μια δυνατή ομάδα, ντόπαρε τους ποδοσφαιριστές σου ψυχολογικά και ετοίμασε ένα σύνολο που θα παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο. Έτσι θα κατακτήσεις το πρωτάθλημα και θα γίνεις ο πρώτος μάγκας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ