Quantcast

http://picasion.com/

Μαχητικά αεροσκάφη στον ουρανό της Βέροιας!

Έσκισαν τους αιθέρες

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, το πρωί της Τετάρτης 28ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν διελεύσεις Αεροσκαφών επάνω από τον ουρανό της Βέροιας. Μαχητικά F16 έσκισαν τους αιθέρες και προκάλεσαν ένα φαντασμαγορικό θέαμα. Αρκετοί συμπολίτες μας βγήκαν στα μπαλκόνια των σπιτιών τους, προκειμένου να δούνε τους πιλότους να «ζωγραφίζουν» στον ουρανό. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ήχος ήταν τόσο έντονος, που στην αρχή προκάλεσε ανησυχία στους κατοίκους. 

Δείτε το video με την έλευση των αεροσκαφών στην Ημαθία:

9 σχόλια:

  1. Έτσι δείχνει τον "πατριωτισμό" του ο Κούλης, ξοδεύοντας δημόσιο χρήμα για καύσιμα προκαλώντας ηχορύπανση, ενώ οι Τούρκοι αλωνίζουν την Ελλάδα. Πεταμένα λεφτά. Δεν μας έκανε καθόλου περήφανους η ηχορύπανση που προκάλεσαν, να μην έκαναν τίποτα. Είναι γελοίοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ρε ανόητε πάνε και κοιμήσου. Υπήρξε κάτι σήμερα που μας θύμισε ότι είναι και εθνική εορτή και όχι μόνο ημέρα για καφέ και βόλτα

      Διαγραφή
    2. Γελοίος εισαι εσυ! Σκουπίδι! Ανώνυμος δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς καραγκιόζη

      Διαγραφή
    3. Σήκω και φύγε ρε ανθέλληνα από την πατρίδα πάνε στη μέση του ωκεανού αλλά και εκεί κάποιον θα ενοχλείς εσύ όχι οι άλλοι.

      Διαγραφή
    4. Που να φανταζόταν αυτοι που τότε κάτω απο τις χειρότερες συνθήκες του χειμώνα,οτι μπορούν να διαμαρτυρηθούν για την ηχορύπανση των κανονιών και δεν το σκέφτηκαν. Που να φανταστουν αυτοι που αφησαν τα κομματια τους στα βουνα, κάποιον θα τον ενοχλούσαν τα αεροπλάνα σήμερα. Θελω να πιστεύω οτι το εκανε επίτηδες για να προκαλέσει την αντίδρασή μας. Να; μας3 δειξει οτι υπάρχουν και τετοιοι διπλανοί μας.

      Διαγραφή
  2. Μαλλον εσυ εισαι γελοιος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά κάνανε και άλλες βόλτες έπρεπε να κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα ήταν και μετά τη Θεσσαλονίκη πέρασε πάνω από όλες τις πρωτεύουσες των νομών της Κεντρικής Μακεδονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ