Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οριστικό: Κλειστά για 14 ημέρες τμήματα του Δημοτικού Σχολείου στον Άγιο Γεώργιο

Έπειτα από κρούσμα σε εκπαιδευτικό
Η αναστολή λειτουργίας τμημάτων του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Γεωργίου του δήμου Βέροιας, αποφασίστηκε έπειτα από θετικό κρούσμα κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, εκπαιδευτικός του δημοτικού σχολείου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας θετικός στον covid-19, με αποτέλεσμα σήμερα να μην πραγματοποιηθούν τα μαθήματα (δείτε εδώ σχετικά). Έπειτα από την επικοινωνία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας με τον ΕΟΔΥ, πριν από λίγο αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας για την Δ' τάξη και για το τμήμα ένταξης για 14 ημέρες. Πρόκειται για την πρώτη περίπτωση αναστολής λειτουργίας τμημάτων σχολείου στον δήμο Βέροιας, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, με την επιβεβαίωση ενός μόνο κρούσματος δεν προβλέπεται το κλείσιμο ολόκληρου του σχολείου, παρά μόνο του τμήματος στο οποίο εμφανίστηκε το κρούσμα ή σε όποιο τμήμα κριθεί απαραίτητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ