Quantcast

http://picasion.com/

Κατέθεσε αγωγή κατά του Διαμάντη ο Παυλίδης

Στο Δικαστικό Μέγαρο της Βέροιας βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 1 Οκτωβρίου ο Παύλος Παυλίδης, προκειμένου να καταθέσει αγωγή εναντίον του Στέργιου Διαμάντη. Ο επικεφαλής των «Συνδημοτών», όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει στο Δημοτικό Συμβούλιο, κινήθηκε νομικά κατά του Προέδρου της ΔΕΥΑΒ, ζητώντας την τιμωρία του ως φυσικός αυτουργός στην συκοφαντική δυσφήμηση που υπέστη και την αποκατάσταση της προκληθείσας ηθικής του βλάβης. Ο πρώην αντιδήμαρχος Βέροιας αναφέρει πως δέχθηκε μια ενορχηστρωμένη επίθεση, με σκοπό να τον πλήξει τόσο προσωπικά, όσο και πολιτικά. Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες, σε μια πολύκροτη υπόθεση που κρατάει εδώ και πολλούς μήνες.

8 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ?
    ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρχισαν τα όργανα, τα καλά τα παλικάρια να σηκώνονται απ τη θέση τους και να πάνε σπίτια τους από τώρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανένας στο απυρόβλητο. Προς γνώση και συμμόρφωση πολλών με μεγάλο στόμα και μικρό μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εισαγγελεα ακους;;;;καλεσε ολο το τοτε ΚΑΠΑ ν ανοιξουν τα στοματα τους, μονο τοτε θα λαμψει η αληθεια με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, για να τελειωνουμε μ αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτεςοι προσωπικες κοντρες δεν ενδιαφερουν.ας μην χανει το κυρος του ο κυριος Παυλιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενδιαφέρει τον κόσμο αν αλληλομηνύονται οι συγκεκριμένοι; Ήμαρτον Παναγία μου τί άλλο θα δούμε. Ασχοληθείτε με κανένα έργο και αφήστε τη φωτογράφιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ