Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καραμίχος: Η επιστροφή από την Αμερική και η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Καραμίχος. Ο Βεροιώτης ηθοποιός με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος», μίλησε για όλους και για όλα στη Φαίη Σκορδά. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης αναφέρθηκε για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα, αλλά και την ζωή στο εξωτερικό. «Για την Αμερική έφυγα πρώτη φορά το 2012 με την υποτροφία για τη σχολή και μετά από έξι μήνες μου έκαναν εκεί την πρόταση να διδάξω. Ήρθα εδώ, μέχρι να ετοιμαστεί η visa μου και ξαναπήγα. Ουσιαστικά κλείνω τώρα 8 χρόνια. Είναι αλήθεια πως οι συνθήκες για έναν ηθοποιό είναι πολύ διαφορετικές στην Αμερική γιατί είναι πολύ διαφορετικό το σύστημα. Πρέπει να είσαι ασφαλισμένος από την ώρα που φεύγεις από το σπίτι σου, μέχρι το γύρισμα σε πηγαίνει οδηγός, έχεις το δικό σου τρέιλερ, πρέπει να έχεις χώρο που ξεκουράζεσαι. Είναι άλλου είδους τα συμβόλαια εκεί», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καραμίχος και πρόσθεσε: 

«Η τάση μου γενικώς εδώ και καιρό ήταν να γυρίσω την βάση μου στην Ευρώπη. Με ενδιαφέρει περισσότερο να δουλεύω στο Λονδίνο και ακόμη οι αμερικάνικες δουλειές που έχω κάνει, γυρίζονται οι περισσότερες στην Ευρώπη. Μου έλειψε πάρα πολύ αλλά την επισκέπτομαι πάρα πολύ συχνά την Ελλάδα. Τον μισό χρόνο δηλαδή, ούτως ή άλλως, τον περνούσα εδώ. Δεν μου αρέσει το αμερικάνικο lifestyle. Δηλαδή δεν μου πάει πολύ. Το φαγητό δεν μου πάει πολύ και γκρινιάζω συνεχώς στους φίλους μου εκεί. Για παράδειγμα, με το που πήγα στην Αμερική έκοψα το κρέας γιατί πια δεν το αναγνώριζα».

Η σπάνια εξομολόγηση του Γιώργου Καραμίχου για τα παιδιά του

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καραμίχος έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά του: «Αποφασίσαμε ότι το παιδί μας πρέπει να μεγαλώσει σε ένα υγείες περιβάλλον κι έτσι επιστρέψαμε στην Ελλάδα. Ο γιος μου είναι σχεδόν εφτά και πάει πρώτη δημοτικού και ξεκίνησε σχολείο εδώ. Μιλάει άπταιστα ελληνικά, αλλά τον πήγα στο αμερικάνικο σχολείο εδώ για να είναι πιο εύκολη η μετάβαση και από του χρόνου θα δούμε. Είναι ενθουσιασμένος. Του αρέσει που είναι στην Ελλάδα, δεν θέλει να φύγει με τίποτα. Του λείπουν κάποια πράγματα από το Λος Άντζελες αλλά νομίζω του αρέσει πολύ εδώ. Έχω ακόμα την κόρη μου που είναι μεγάλη. Είναι 22 και έχει τελειώσει το ένα πανεπιστήμιο. 

Έκανα τατουάζ το όνομα της κόρης μου όταν έφτασε κάποιας ηλικίας. Είναι στην Ολλανδία, σπουδάζει. Με την Ρεγγίνα όταν ήταν στην Ελλάδα πριν φύγει, περνούσαμε μεγάλα διαστήματα μαζί και διακοπές και τέτοια. Από τα 24 μου που έγινα πατέρας, η προτεραιότητα μου είναι η πατρότητα και είναι το μόνο κομμάτι που αν δεν πάει καλά σε κλονίζει. Η κόρη μου ήταν αυτή που με έστειλε στην Αμερική. Μου είπε θα πας και πήγα. Από τα παιδιά μας μαθαίνουμε τη ζωή. Θέλω τα παιδιά μου να είναι χαρούμενα αλλά τους βάζω και όρια».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ