Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Καμπάνα» 10.000€ σε μαγαζί της Ημαθίας

Εντοπίστηκε να λειτουργεί μετά τα μεσάνυχτα

Τριήμερη αναστολή λειτουργίας και πρόστιμο 10.000€ επιβλήθηκε χθες σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Ημαθία, καθώς εντοπίστηκε να παραβιάζει τα μέτρα που ισχύουν για την αποφυγή και περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησε η Αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου σε όλο τον νομό, για την εφαρμογή των μέτρων, το εν λόγω κατάστημα εντοπίστηκε να λειτουργεί μετά τις 12 τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, πρόκειται για ουζερί σε χωριό του δήμου Αλεξάνδρειας, στον ιδιοκτήτη του οποίου βεβαιώθηκε η παράβαση που συνοδεύεται με διοικητικό πρόστιμο 10.000€ και τριήμερη αναστολή λειτουργίας.

6 σχόλια:

  1. Ἄργειε νἄλθῃ ἐκείνη ἡ ἡμέρα
    κι ἦταν ὅλα σιωπηλά,
    γιατί τἄσκιαζε ἡ φοβέρα
    καί τά πλάκωνε ἡ σκλαβιά._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ. ΒΑΛΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ριχτε προστιμα να κλεισουν τα μαγαζια να δουμε απο που θα πληροθουν οι φοροι.
    τωρα και ληπουν καμια 30 δισ μεχροι τελη του χρονου το ελημα θα φτασει τα 40 δισ αλλα μπορουμε να δανειστουμε αλλα 700 δισ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τίποτα χαρτιά θα έπαιζαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσει. Δεν θα είναι κι ο μόνος.
    Η γνωστή καφετέρια στην γνωστή γέφυρα τελικά δεν θα πληρώσει ούτε μισό ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ