Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιοβανόπουλος για Καμμένο: «Τον συγχωρώ, τον ευχαριστώ, τον σέβομαι»

Μετά από πέντε χρόνια από την ολοκλήρωση της θητείας του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο Κώστας Γιοβανόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε δημόσια την αυτοκριτική του. Αναφέρθηκε λεπτομερώς στον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, τον οποίο εκθείασε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τον συγχωρεί, τον ευχαριστεί και τον σέβεται. Να θυμίσουμε πως οι σχέσεις των δύο αντρών είχαν περάσει από... 40 κύματα, με τελική κατάληξη τον πολιτικό χωρισμό, καθώς ο Βεροιώτης δικηγόρος στις εκλογές του 2015 είχε πολιτευτεί με τη ΝΔ στην Ημαθία. Πάντως ο ίδιος, φαίνεται πως ρίχνει «γέφυρες» με τον πρώην υπουργό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια απέχει από την κεντρική πολιτική σκηνή. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο κ. Γιοβανόπουλος:

«Μέρες αυτοκριτικής. Τώρα που ο Πάνος Καμμένος δεν είναι στην ορχήστρα του θεάτρου, καθώς τα φώτα της πολιτικής ράμπας χαμήλωσαν, ίσως έχει περισσότερη σημασία η δημόσια εξομολόγησή μου. Δίχως τη γλυκιά αποκοτιά του δεν θα έβρισκα την ευκαιρία να εκφραστώ, ν' ακουστούμε οι ολιγόφωνοι, να διαβούμε οι αποκλεισμένοι τις θεόρατες διώρυγες προς τα ιερά του έθνους. 

Διαφωνήσαμε, χαλαστήκαμε, πάνε χρόνια που δεν αντίκρισε ο ένας τον άλλον. Άλλα χνώτα, τι το γυρεύεις, άλλοι κόσμοι, τρόποι, λάθη, απειρίες, να λέμε αλήθεια πάντως, εγώ ήμουν ο πιο ανέτοιμος, ο βιαστικός, ο φαντασμένος πως θα σώσω μόνος την πατρίδα. Σιχαίνομαι ανέκαθεν την αγνωμοσύνη και την αφιλοτιμία.

Όπως και να έχει του Οφείλω. Ούτε ως αφιλόπατρις πολιτεύθηκε, ούτε νεποτισμών ιδιοτέλειες κατέγραψε. Απροκατάληπτα, τη διαφορά τη βλέπεις αν τίμια τον συγκρίνεις με το τι έχεις ψηφίσει, τα καραβάνια των τυφλών πού μας οδήγησαν, και συνεχίζουν...

Μιλώ για το '12, '13. Δίχως να το πολυκαταλάβουμε εκείνος ή εμείς, ανακαίνισε το πολιτικό προσωπικό. Για λίγο, εν μέρει, όσο αντέξαμε... Αφήνω στους κήνσορές του τις κριτικές, τις κακοπροαίρετες χολές των παντογνωστών.

Πυκνά σήμερα τα φόβια σύννεφα γύρω απ' τα παρατημένα μετερίζια, βουή υπόκωφη δέος και ρίγος να σκορπά στις εσχατιές του ελληνισμού, λες και σεισμός χαμού πλησιάζει, κι ο νους μου πάει στων συντρόφων μας τα άγια πρόσωπα:

Χωρίς τον Πάνο Καμμένο, δεν θ' άστραφταν της πανελληνίδας Γιαταγάνα οι δίκαιες παραινέσεις. Δεν θα βροντούσαν του χαλκέντερου Καπερνάρου οι αδέκαστες θυσίες στους βωμούς. Δεν θ' άνοιγαν γενναία του εθνόψυχου Νταβρή οι τίμιες φτερούγες.

Πλην αλλ' όμως..., η βυσσώδης Κίρκη του Κοινοβουλίου δεν χαρίζεται ούτε για πολύ, ούτε σε άκακους πολλούς. Δίχως εκείνον η μεγαλειώδης εμπειρία θα ήταν ανύπαρκτη. Τον Συγχωρώ, τον Ευχαριστώ, τον Σέβομαι».

10 σχόλια:

  1. Βουλευτής με 1000 ψήφους με τους ΑΝΕΛ και μετά, αφού γεύτικε την εξουσία, επιστροφή στο φυσικό του περιβάλλον για να καθιερωθεί, αλλά ο κόσμος πότε πότε τιμωρεί.
    Να δούμε πότε θα κάνει την αυτοκριτική και όχι την αυτοδικαιολόγιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3700 σταυρούς είχε πάρει. Μην παραπληροφορείς...

      Διαγραφή
    2. Σπουδαία επίδοση

      Διαγραφή
    3. Λούφαξε ρε Γιοβανόπουλε κι άσε μας στα προβλήματά μας, που λιβανίζεις τον προδότη της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  2. Άλλη μια πολιτική βαλβίδα εκτόνωσης κ ξεπουλήματος Ελλάδος...!
    Χορτάσαμε σωτήρες που εκμεταλλεύονται την αγανάκτηση κ αηδία του κόσμου για τους πουλημένους πολιτευτές...!
    Μας ξεγέλασε φιλαράκι κ αυτός όπως πάρα πολλλλλλοι!
    ΑΝΑΞΙΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ!!!!!!!!!!
    Κ δεν θα πω αυτό που λένε στο χωριό μου, όμοιος τον όμοιο κ η κοπριά στα λάχανα, γιατί δεν σε ξέρω αλλά θα πω , δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kostaki kala kanis k sinxoris bravo su.ton sewese k afto sosto.ala na ton euxaristis gia pio logo?mipos epidi eipe ne stin sinfonia ton skopion?apla anarorieme.krima.se ixa k gia palikari kalo.sinxoremenos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλος μέν Πλάτων, φιλτάτη δέ ἀλήθεια. Ὁ Πᾶνος Καμμένος εἶναι ξεκάθαρα συνεργός καί συναυτουργός στήν προδοσία τῆς Μακεδονίας στίς Πρέσπες. Συνάμα εἶναι κακός θεατρῖνος στό νά παριστάνῃ τόν ἀντιδρῶντα στήν ὑπογραφή καί τήν ἐπικύρωσί της. Μάλιστα οἱ ΑΝΕΛ - ANAL ὑπῆρξαν χειρότεροι τοῦ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στήν ἀτραπό πού κατέληξε στήν προδοτική συνθηκολόγησι, ἀκριβῶς διότι ἐν ἀντιθέσει πρός τούς ἀνέκαθεν δεδηλωμένους ἀπάτριδες μητραλοῖες - διεθνιστές ἀριστερούς, ὑπέκλεψαν ψήφους πατριωτῶν καλλιεργῶντας ἐντέχνως, μετά σπουδῆς, φροῦδες ἐλπίδες ὅτι τάχα θά τήν ἀποτρέψουν. Αὐτό δέν ἀλλάζει καί δέν συγχωρεῖται μέ τίποτε. Καί μπορεῖ μέν ἐλέῳ συνοδοιποροῦντος συνθετονομασίτη μέ γραββάτα Κούλη οἱ προδότες νά μή ὡδηγήθησαν στό Εἰδικό Δικαστήριο ὡς ἔδει, ἀλλ' αὐτό δέν ἀθωώνει τούς δράστες τῆς ἐσχάτης προδοσίας. Δέν ἔχουν δέ κανένα ἀπολύτως ἐλαφρυντικό ὁ Τσίπρας, ὁ Καμμένος καί ἡ παρέα τους. Οὔτε μετά πόλεμο μέ ὁλοκληρωτική συντριβή καί ἄνευ ὅρων παράδοσι στόν ἐχθρό δέν ὑπογράφεται τέτοιο αἶσχος._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ηττημένος μετά από πόλεμο παραδίδει χώρα, έδαφος, κυριαρχία, όχι ιστορία και ψυχή! Και να θέλει δεν μπορεί, δε δικαιούται.

      Διαγραφή
  5. αγαπητε κωστα,
    απο τοτε περασε πολυς καιρος ( σε αλλες εποχες δε θα φανταζε τοσο πολυ αυτο το διαστημα ), μεσολάβησαν πολλα, αλλαξαν παρα πολλα, ακομα το κακο δεν εχει τελειωσει, οι πληγες ειναι και θα ειναι ανοιχτες για πολυ, οι πολιτικοι και η πολιτικη στα ματια του λαου εχουν εκπεσει. Δε χρειαζονται εξηγησεις, δικαιολογιες, αναλυσεις,σχολια, για ολα αυτα που εγιναν τοτε, αλλα ακομη και σημερα επηρεάζουν τη ζωη μας και θα την επηρεάζουν για πολλες δεκαετιες.
    Μακαρι εσυ και καποιοι αλλοι νεοι πολιτικοι που εμφανιστήκατε τοτε να μπορουσατε και να ειχατε αλλαξει τη ροη των γεγονοτων. Μακαρι! Τωρα πια δε γινεται τιποτα, η καταστροφη ηρθε, εγινε και... συνεχιζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλλος ένας μαϊντανός στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Αλήθεια κύριε Γιοβανόπουλε τι καταφέρατε να πετύχετε στη θητεία σας για τον τόπο σας;Το απόλυτο τίποτα. Φαντάζομαι είναι και αυτό που σας αντιπροσωπεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ