Quantcast

http://picasion.com/

Δωρεάν κάστανα και μελωδίες στον πεζόδρομο!

Η Γιορτή Κάστανου από Κωστοχώρι... κατέβηκε στη Βέροια!
Στον εμπορικό πεζόδρομο της Βέροιας... κατηφόρισε φέτος η Γιορτή Κάστανου που διοργανώνει για 5η χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κωστοχωρίου. Οι συνθήκες της πανδημίας και τα περιοριστικά μέτρα στην Ημαθία μπορεί να μην επέτρεψαν φέτος την διοργάνωση της γιορτής στο όμορφο ορεινό χωριό, που συνοδευόταν από παραδοσιακό γλέντι, μουσική, ψητά και κρασί και φυσικά άφθονα κάστανα, αλλά ο Σύλλογος του Κωστοχωρίου φρόντισε ο αγαπημένος φθινοπωρινός καρπός του τόπου μας να φτάσει στα χέρια μας.

Σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ, τα κάστανα... χαρίστηκαν στους περαστικούς, στον εμπορικό πεζόδρομο της Βέροιας με συνοδεία μουσικής από τα περιπλανώμενα Μουσικά Περίπτερα που στήνονται αυτές τις ημέρες σε διάφορα σημεία του κέντρου, προσφέροντας δωρεάν μελωδίες από όλο τον κόσμο.

Τα Μουσικά Περίπτερα, με φθινοπωρινό διάκοσμο, «φορτωμένα» με κάστανα, σήκωσαν τα ρολά τους στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Πρ. Ηλία και Ιπποκράτους - Τσαλδάρη
 στην καρδιά του πεζόδρομου, πρεοσφέροντας κινηματογραφικές, βαλκανικές, swing και jazz μελωδίες, ενώ παράλληλα τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου μοίραζαν στον κόσμο, με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, χάρτινα χωνιά με κάστανα.

Το παρόν έδωσαν στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και Συρμούλα Τζήμα, ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης. 

Δείτε φωτογραφίες:















3 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία εκδήλωση! Μπράβο σε όλους. Ιδικά τα παιδιά με τα βιολιά ήταν υπέροχα! Ελπίζουμε και τα Χριστούγεννα σε όμορφες εκδηλώσεις! Μπράβο στον δήμο Βέροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κόκκαλο είσαι, το καταλάβαμε.

      Διαγραφή
    2. Τι εννοείς φίλε μου?? Καθίστε στης μιζερες ζωές εσείς και περιμένετε να πεθάνετε από κοβιντ καιμενοι. Αφήστε εμάς τους υπόλοιπους να απολαύσουμε ένα δρώμενο.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ