Quantcast

http://picasion.com/

Άγριο φονικό στην Κατερίνη: Άνδρας μαχαίρωσε 32χρονο στην καρωτίδα

Ο καβγάς είχε τραγική κατάληξη
Τραγική κατάληξη είχε το βράδυ του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου ο διαπληκτισμός δύο ανδρών στην Κατερίνη. Συγκεκριμένα, ήταν περίπου 20:30 το βράδυ, όταν οι δύο άνδρες, ένας 33χρονος και ένας 32χρονος άρχισαν να διαπληκτίζονται μπροστά από ένα περίπτερο στο δημοτικό πάρκο της Κατερίνης. Τότε ο 33χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στην καρωτίδα τον 32χρονο και τράπηκε αμέσως σε φυγή, αφήνοντας το θύμα του αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο. Ο 32χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης βαριά τραυματισμένος, αλλά δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες διασωστών και ιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε μια ώρα αργότερα.

Τα αντανακλαστικά της Αστυνομίας ήταν άμεσα, καθώς κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν λίγη ώρα αργότερα. Ο 33χρονος εντοπίστηκε στο σπίτι του, ενώ πάνω του βρέθηκε και το μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε θανάσιμα το θύμα του. Ο λόγος του διαπληκτισμού τους δεν έχει γίνει γνωστός, ενώ σύμφωνα με τις τοπικές δημοσιογραφικές πηγές, δράστης και θύμα είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.




Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης με τη συνδρομή των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας οδήγησε στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος 32χρονου ημεδαπού.

Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, χθες (10 Οκτωβρίου 2020) αργά το απόγευμα στην Κατερίνη, ο ανωτέρω ημεδαπός  τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι στην καρωτιδική χώρα τον 32χρονο και στη συνέχεια διέφυγε. 

Μετά από λίγη ώρα, εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς στην οικία του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 1 μαχαίρι μήκους 14 εκατοστών, ένα ζευγάρι γάντια καθώς και τα ενδύματα που φορούσε κατά την πράξη του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ