Quantcast

http://picasion.com/

Σε εξέλιξη η αιμοδοσία στην Ν. Νικομήδεια

Ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής 11 Οκτωβρίου η εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Νικομήδεια. Πρόκειται για την 3η τακτική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Βέροιας στα πλαίσια του προγράμματος «Όλοι μαζί μπορούμε». O Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Νικομήδειας «Η Αγάπη», έχει ανοίξει από τις 9 το πρωί τα γραφεία του και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, υποδέχεται τους εθελοντές αιμοδότες, άνδρες και γυναίκες, που προσέρχονται για να προσφέρουν κάτι τόσο πολύτιμο για τον συνάνθρωπο, θυσιάζοντας μόνο λίγα λεπτά από τον χρόνο τους.

Φέτος, η καθιερωμένη λαμπαδηδρομία που διοργάνωνε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Νικομήδειας «Η Αγάπη» δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας, ωστόσο η φλόγα της αγάπης άναψε έξω από τα γραφεία του Συλλόγου, από τους αιμοδότες που παραβρέθηκαν.

Η αιμοδοσία θα συνεχιστεί έως τις 13:00. Αίμα μπορούν να δώσουν όλοι οι υγιείς άνδρες και γυναίκες από 18 μέχρι 65 ετών. Πρέπει να είναι ξεκούραστοι, να έχουν πάρει ελαφρύ πρωινό, να έχουν την αιμοδοτική τους κάρτα, ΑΜΚΑ και ταυτότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ