Quantcast

http://picasion.com/

Έρχονται σε ξενοδοχεία της Βόρειας Ελλάδας 850 πρόσφυγες

Θα φιλοξενηθούν και στη Βέροια
Στο λιμάνι του Λαυρίου έφτασε το πρωί της Τρίτης 6 Οκτωβρίου πλοίο «Blue Star Χίος» που μετέφερε 850 πρόσφυγες και μετανάστες από τη Μόρια και από άλλες δομές της Λέσβου. Στην πλειοψηφία τους, είναι οικογένειες και ευάλωτες ομάδες πληθυσμού ενώ σχεδόν όλοι είναι αναγνωρισμένοι ως πρόσφυγες και έχουν λάβει άσυλο. Όπως μετέδωσε το OPEN TV, σκοπός είναι οι άνθρωποι αυτοί να οδηγηθούν προσωρινά σε ξενοδοχεία κυρίως της Βόρειας Ελλάδας, (Έδεσσα, Σέρρες, Κατερίνη, Βέροια, Βόλος κ.ά.), ενώ στη συνέχεια θα πάρουν το εισιτήριο για την Ευρώπη. Δείτε περισσότερα, στο βίντεο του OPEN TV που ακολουθεί:

 

6 σχόλια:

  1. Το γνωστό παραμύθι. Είναι οικογένειες, κατατρεγμένοι, όλοι πρόσφυγες, φουκαράδες κλπ προσωρινά φιλοξενούμενοι και θα φύγουν για την Ευρώπη. Ακριβώς όπως πριν λίγα χρόνια στις Βαρβάρες και στην Αλεξάνδρεια ήρθαν για λίγο και θα έφευγαν, κι όμως πολλοί είναι ακόμα εδώ και ήρθαν κι άλλοι οι περισσότεροι από Αφγανιστάν, Πακιστάν και Αφρική. Κόμματα και τοπική αυτοδιοίκηση θα φάτε καλά. Στις εκλογές Έλληνα ραγιά αυτά να θυμάσαι κι όχι αυτά που σου τάζουν προεκλογικά. Η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την αναλογία γεννήσεων και θανάτων στην Ελλάδα. Διαβάστε να φρίξετε. Αφανιζόμαστε κι εμείς φέρνουμε κι άλλους παράνομους αλλοδαπούς στη χώρα και τους διασκορπίζουμε σε όλη τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε και διοικητή διορισμένο στις Βαρβάρες κλπ. , σαν δεν ντρεπόμαστε και τα παιδιά μας άνεργα ...έλεος , να πάνε στην πατρίδα τους να πολεμήσουν ...

      Διαγραφή
  2. Πάρτε το χαμπάρι οι μετανάστες ήρθαν για να μείνουν (ούτε οι ίδιοι το ξέρουν, νομίζουν ότι θα φύγουν στην Ευρώπη) για να ριζωσουν και να γίνουν τα φθινα εργατικά χέρια της Ελλάδας και της Ευρώπης, που θα οδηγήσουν στο νέο εργασιακό τοπίο με όλες τις προεκτάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
    ΦΕΡΤΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ.
    ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΑ.
    ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ.
    Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΗΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΗ, ΣΥΜΦΩΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ''Αποφασίζομεν και διατάσσομεν''. Θα υποστείτε τους λαθρομετανάστες χωρίς να σας ρωτήσουμε. Όλα κανονισμένα και μιλημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ασχημα νεα! κακες εξελιξεις! δυσκολα χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ