Quantcast

http://picasion.com/

Στο επίπεδο 2 η Ημαθία - Τι θα ισχύει για μάσκες, καταστήματα, εστίαση

Όλα τα νέα μέτρα
Τον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας της χώρας μέσω του οποίου οι πολίτες θα ενημερώνονται για τα μέτρα που ισχύουν ανά περιοχή, βάσει του επιδημιολογικού φορτίου που καταγράφεται από τις υγειονομικές αρχές, παρουσιάστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τον κορωνοϊό περιλαμβάνει 4 επίπεδα προληπτικών μέτρων και κανόνων για κάθε περιφερειακή ενότητα της χώρας (Επίπεδο 1: ετοιμότητας, Επίπεδο 2: επιτήρησης, Επίπεδο 3: αυξημένης επιτήρησης και Επίπεδο 4: αυξημένου κινδύνου και θα επικαιροποιείται κάθε 14 μέρες ή και συχνότερα όταν αυτό επιβάλλουν οι συνθήκες.

Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα covid19.gov.gr, ο κάθε πολίτης έχει τη δυνατότητα να δει αναλυτικότατα τα μέτρα που ισχύουν σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα.

Στη σημερινή παρουσίαση, η Ημαθία βρίσκεται στον επίπεδο 2 (επιτήρησης), όπου αυτό συνεπάγεται ότι από Δευτέρα 12 Οκτωβρίου θα ισχύουν μια σειρά μέτρων, με τα κυριότερα σημεία να είναι η χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους μόνο όπου υπάρχει συνωστισμός, αυξάνεται στα 6 από 4 άτομα στα τραπέζια στα κέντρα διασκέδασης (μόνο καθήμενοι) και στα καταστήματα εστίασης, μισή ώρα παράταση στη λειτουργία των κέντρων διασκέδασης, μπαρ κτλ, καταστημάτων εστίασης, από τις 00:00 σε 00:30, 65% από το 50% των πωλητών στις λαϊκές αγορές και άλλα. 

Αναλυτικά θα ισχύουν τα εξής μέτρα:














10 σχόλια:

  1. Περιορίζεται προσωρινῶς κατά τι τό πεδίο δράσεως τῶν χαρδαλοχαφιέδων, ἀλλά ἔχουμε πολύ δρόμο μέχρι τήν πλήρη ἐξαφάνισι τῆς σκλαβιᾶς τοῦ κοροϊδοϊοῦ ἀκόμα._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χατζηνικολαου κρατα μικρο καλαθι, γιατι αν την παθεις θα παρακαλας για νοσηλεία στις μεθ.

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστούμε την καλή κυβέρνηση, για τη χαλάρωση των μέτρων. Δεν θα το ξεχάσουμε όταν έρθουν οι εκλογές. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΘΕ 14 ΗΜΕΡΕΣ , ΜΑΓΚΙΑ Ε;; ΔΗΛ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΙΩΝΑ...

    ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΘΕΛΕΙ ΜΑΣΚΑ ΕΞΩ;; ΜΕΣΑ ;; ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..

    ΑΜΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ; ΑΜΑ ΒΓΑΖΩ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ;

    ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΙ ΧΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ πανδημια.
    μεσα ολοι μην ενοχλουμε................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δεν καταλαβες και γραφεις και βλακειες με κεφαλαια. Αυτα να κοβοντουσαν και ολα θα ηταν πολυ καλυτερα.

      Διαγραφή
  4. Να βγάλουν και ένα χάρτη για την οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών, έναν χάρτη με πόσους νέους έχουν φύγει εξωτερικό για αναζήτηση εργασίας, ένα χάρτη για το πόσα νοικοκυριά χρωστάνε ΔΕΗ και είναι σε ρύθμιση, έναν άλλο για χρέη στην εφορία και στο τεβε.
    Αν δε συμφέρει να μας ενημερώνετε κάθε απόγευμα πόσα είναι τα κρούσματα και να βγούμε να χειροκροτησουμε όσους αυτοκτόνησαν λόγω οικονομικών προβλημάτων η χαιρέτησα τη τρελή αυτή χωρ που διώχνει τα παιδιά της και τα αντικαθιστά με αφγανοπακιστανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την ΧΑ την βγάλαμε όμως ενοχη,ε;
    Μας παραδέχεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοεις αυτους τους ουγκανους που σκοτωσαν τον Ελληνα;

      Διαγραφή
  7. καλου κακου βαλτε μια μασκα δεν θα παθουμε και τιποτα εστω και αν δεν βοηθει πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ