Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι Ελληνες στη 2η θέση των αρνητών και συνωμοσιολόγων του κορωνοϊού

Μετά τη Νιγηρία
Σε παγκόσμια έρευνα του Πανεπιστημίου Johns Hopkins αναφορικά με τον κορωνοϊό, οι Έλληνες βρέθηκαν στη δεύτερη θέση των αρνητών και συνωμοσιολόγων. Η έρευνα έγινε σε δείγμα 26.000 ανθρώπων και αφορούσε σε μία από τις πλέον διαδεδομένες θεωρίες συνωμοσίας για τον κορωνοϊό. Τη θνητότητά του. Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει σκοτώσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους σε ολόκληρη τη γη, ωστόσο οι κάτοικοι της Νιγηρίας σε ποσοστό 59% και οι κάτοικοι της Ελλάδας σε ποσοστό 46% πιστεύουν ότι τα στοιχεία αυτά δεν είναι αληθή. Όλα αυτά τη στιγμή που η χώρα μας ξεπέρασε για πρώτη φορά την Τρίτη το φράγμα των 1000 κρουσμάτων, ενώ οι διασωληνώσεις έφτασαν τις 105.

4 σχόλια:

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ (θα συμπληρώσω και γραφειοκρατία αφρικης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν όλη η Ελλάδα ήταν στην εντατική και δεν κουνιόταν φύλλο και η πρωτοψάλτη έκανε καντάδα στον πρωθυπουργό, θέλετε να χάψουμε αυτά που μας πλασάρουν? Προσωπικά υπακούω στα μέτρα, όχι επειδή φοβάμαι την ασθένεια, αλλά εξαναγκζόμενος λόγω προστίμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πιστεύει ο λαός τον προτοσαλτε και τον Ευαγγελάτο;
    Τα ύστερα του κοσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ