Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαγειρικός οίστρος στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» με πάνω από 25 διαφορετικά κρεατοσκευάσματα!

Στρώστε το γιορτινό τραπέζι της Απελευθέρωσης!Μαγειρικός οίστρος έπιασε το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» και τα ταψάκια με τις λατρεμένες κρεατοδημιουργίες πηγαινοέρχονται με αμείωτους ρυθμούς από εργαστήριο στις βιτρίνες και από εκεί στον φούρνο μας! Ελάτε και εσείς μια βόλτα σήμερα στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» (την Παρασκευή είναι κλειστά λόγω αργίας) για να επιλέξετε με τι θα στρώσετε το τραπέζι της απελευθέρωσης της Βέροιας. Γιατί μπορεί παρέλαση να μην κάνουμε φέτος, αλλά το τραπέζι μας θα είναι γιορτινό!

Αυτή τη φορά το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» ετοίμασε όχι ένα, όχι δύο, αλλά πάνω από 25 διαφορετικά είδη κρεατοσκευάσματα, που γίνονται ήδη ανάρπαστα! Όπως πάντα, με κορυφαίας ποιότητας κρέας και διαλεγμένα υλικά, που θα αποτελέσουν την ιδανική και ταυτόχρονα εύκολη λύση, για να είναι τα τραπέζια μας καθημερινά τόσο νόστιμα και εντυπωσιακά, σαν γιορτινά! Πάρτε μια μικρή γεύση:

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ