Quantcast

http://picasion.com/

«Ιστορικό»... ραντεβού στο πάρκινγκ του drive-in στο Μακροχώρι

Ταξίδι στο παρελθόν αισθανθήκαμε ότι κάναμε χθες το βράδυ μπαίνοντας στο πάρκινγκ του ΔΑΚ Μακροχωρίου. Drive in κινηματογράφος, αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής... μόνο άνδρες με φράντζες και γυναίκες με pin up φούστες δεν είδαμε για να πειστούμε πως μπήκαμε σε χρονοκάψουλα! Τον αέρα αυτό μιας άλλης εποχής, έδωσαν τα αυτοκίνητα αντίκες που επισκέφθηκαν το βράδυ της Τετάρτης το drive in cinema που διοργανώνει αυτές τις ημέρες η ΚΕΠΑ, στο ΔΑΚ Βικέλας στο Μακροχώρι. Τα πολύχρωμα και καλοδιατηρημένα αυτοκίνητα παρατάχθηκαν απέναντι από την οθόνη, ξεδιπλώνοντας παράλληλα στο αριστερό πάρκινγκ του αθλητικού κέντρου, μια ιστορία δεκαετιών!

Οι Φίλοι του Κλασικού Αυτοκινήτου Βέροιας δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια τόσο... car friendly διοργάνωση! Οι επιβάτες των κλασσικών αυτοκινήτων, όπως και όλοι όσοι βρέθηκαν με τα οχήματά τους στο drive in cnema, απόλαυσαν από το δικό τους, προσωπικό... δωμάτιο προβολής, την γαλλική κωμωδία «Βρε καλώς τους!»

Απόψε, είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας του drive in, με δύο ταινίες, στις 19:00 και στις 21:45, την γαλλοβελγική «Για καλό και για κακό» και την δραματική αργεντίνικη «Το Αριστούργημά μου».

• Πέμπτη 15/10, 7.00 μ.μ.
Για καλό και για κακό
Γαλλοβελγική ταινία, σκηνοθεσία ΚαρίνΤαρντιέ με τους: Φρανσουά Νταμιέν, Σεσίλ ντε Φρανς, Γκι Μαρσάν, Αντρέ Βιλμς

Ένας άντρας μαθαίνει τυχαία πως ο άνθρωπος που τον ανέθρεψε δεν είναι ο πατέρας του και ξεκινά την αναζήτηση του βιολογικού, γεγονός που θα τον φέρει απέναντι σε ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις.

• Πέμπτη 15/10, 9.45 μ.μ.
Το Αριστούργημά μου
Mi Obra Maestra / My Masterpiece
Δραματική κομεντί 2018 | Έγχρ. | Διάρκεια: 100'

Αργεντίνικη ταινία, σκηνοθεσία Γκαστόν Ντιπράτ με τους: Γκιγιέρμο Φρανκέλα, Ραούλ Αρεβάλο, Λουίς Μπραντόνι

Η πολύχρονη και ταραχώδης φιλία μεταξύ ενός καθωσπρέπει, κοινωνικού γκαλερίστα κι ενός δύστροπου ζωγράφου θα δοκιμαστεί οριστικά όταν ένας πλούσιος βιομήχανος τους παραγγείλει έναν πίνακα.






2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία ιδέα,μακάρι να συνεχιζόταν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΘΑΝΑΤΟΣ ο Σκαραβαίος! Για τους μύστες: Αν του βγάλεις τους προφυλακτήρες λέγεται Σκαραβαίος Τζουτχούκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ