Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαχητική κινητοποίηση μαθητών στη Βέροια

Κινητοποίηση πραγματοποίησαν οι μαθητές της Βέροιας μετά από κάλεσμα των 15μελών των Λυκείων της πόλης το μεσημέρι της Τετάρτης. Οι μαθητές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ωρολογίου και μετά με πορεία κατευθύνθηκαν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου κατέθεσαν τα αιτήματά τους. Επίσης πραγματοποίησαν συνάντηση και με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας. Αιχμή των αιτημάτων τους τα ζητήματα ασφαλούς λειτουργίας των σχολείων τους. Διεκδίκησαν 15 μαθητές ανά τμήμα, προσλήψεις εκπαιδευτικών και μόνιμου προσωπικού καθαριότητας, αύξηση των δαπανών για την Παιδεία.

3 σχόλια:

  1. Όχι και μαχητική.
    Εκατό παιδιά το πολύ από από όλα τα σχολεία, και όλα παρακινούμενα από τους συγκεκριμένους τοπικούς ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ αριστερούς εκπαιδευτικούς που πρωτοστατούν στο ΠΑΜΕ και στο ΚΚΕ της Βέροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που τα περισσότερα παιδιά έχουν κρίση και δεν ακολουθούν αυτά τα απομεινάρια της αποτυχημένης αριστεράς που υπάρχει στα σχολεία. Κάτι καθηγητές γραφικούς αριστερούς κομπλεξικός που τρέχουν σε όλες τις πορείες και διαμαρτυρίες υπάλληλοι του ΚΚΕ. Αυτοί οι ξεφτίλες είναι οι γνωστοί γραφικοί της Βέροιας που τους βλέπεις και γελάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα Δημοτικά γιατί απουσιάζουν; Δεν πρέπει Δημοκρατικά και αγωνιστικά να διεκδικήσουν καλύτερη παιδεία και περισσότερους δασκάλους; Δεν θα πρέπει να απαιτήσουν να σταματήσουν οι εξοπλισμοί και να πάνε τα λεφτά σε παγωτά και σοκολάτες; Ποια Δημοκρατικιά παιδεία τους προσφέρουμε; Τι κανει το ΚΚΕ, το ΚΚΕ - μλ, το κκε- λμ, το ΚΚΕ- θβ; Τι κανει ο ΣΥΡΙΖΑ; Πόση πια επακούμβηση να αντέξουμε απο οπισθοδρομικές , παρωχημένες στην πράξη, λογικές που τις πληρώνουμε πανάκριβα ακόμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ