Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπηρέτησε στη Βέροια η Δικαστής που καταδίκασε τη Χρυσή Αυγή

Μαρία Λεπενιώτη, Γεσθημανή Τσουλφόγλου και Ανδρέας Ντόκος ήταν τα μέλη της έδρας του Τριμελούς Εφετείου που για περισσότερα από τέσσερα χρονιά δίκασαν την πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής, ενώ εισαγγελέας της Έδρας ήταν η Αδαμαντία Οικονόμου με αναπληρωτή της τον Στέλιο Κωσταρέλλο. Οι δικαστές απαλλάχθηκαν από τα άλλα καθήκοντά τους για να επιταχυνθεί η δίκη τον Νοέμβριο του 2018. Αξίζει να σημειωθεί πως η Γεσθημανή Τσουλφόγλου για πολλά χρόνια εργάστηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Βέροιας και υπήρξε μια από τις κορυφαίες προσωπικότητες στο χώρο της Δικαιοσύνης.

Αυστηρή, αλλά πάντα δίκαιη, με εύστοχες παρατηρήσεις και ερωτήσεις, διακρίθηκε για την ακεραιότητα του χαρακτήρα και την σωφροσύνη της. Γ
εννήθηκε πριν 53 χρόνια, ενώ πήρε την απόφαση να μπει στον δικαστικό κλάδο τον Ιανουάριο του 1997. Στο βαθμό του προέδρου πρωτοδικών προήχθη τον Μάιο του 2009, υπηρέτησε στη Θεσσαλονίκη, τον Φεβρουάριο του 2011 βρέθηκε στη Βέροια και έπειτα στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ