Quantcast

http://picasion.com/

Σχολεία του Δήμου Βέροιας: Ηλεκτρονικά τα αιτήματα - Τέλος η γραφειοκρατία

Mια νέα εποχή ξεκινά για τα σχολεία του Δήμου Βέροιας. Η λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για αιτήματα θα λειτουργήσει σε λίγο καιρό, από το Δήμο. Τα αρμόδια τμήματα θα είναι η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και Ψηφιακής Πολιτικής με υπεύθυνο τον Αντιδήμαρχο Καλλίστρατο Γρηγοριάδη και των Τεχνικών Έργων με υπεύθυνο τον Αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Τσαχουρίδη. Σε πρώτη φάση, θα εξυπηρετεί τα σχολεία για την καταγραφή των αναγκών τους, αλλά και την διεκπεραίωση των τεχνικών έργων σ' αυτά, εμπλέκοντας ενεργά το τμήμα Παιδείας του Δήμου και την Αντιδήμαρχο Παιδείας Συρμούλα Τζήμα, αλλά και τη Σχολική Επιτροπή του Δήμου.

Μ' αυτόν τον τρόπο μειώνεται στο ελάχιστο η γραφειοκρατία, καθώς όλα τα αιτήματα των σχολείων, για επισκευές, δεν θα γίνονται πια εγγράφως, αλλά θα καταγράφονται στο σύστημα και μέσω πλατφόρμας θα γίνεται γνωστή η πορεία του αιτήματος.

Η λειτουργία του συστήματος αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και θεωρείται πως θα διευκολύνει όχι μόνο το έργο της Παιδείας, αλλά και της τεχνικής υπηρεσίας και εν δυνάμει, του ίδιου του Δήμου και των Δημοτών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ