Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κορωνοϊός: Νέα μέτρα στην εστίαση - Αλλάζουν οι αποστάσεις τραπεζοκαθισμάτων

Aπαγορεύεται ο χορός
Αλλάζουν οι αποστάσεις μεταξύ τραπεζοκαθισμάτων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων. «Σύμφωνα με την ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π.οικ.67924 (ΦΕΚ Β ́4709/23-10-2020) οι αποστάσεις των τραπεζοκαθισμάτων των χώρων εστίασης (εξαιρουμένων Κέντρων Διασκέδασης, χώρων δεξιώσεων, catering, μπαρ παραμένει το 1,8μ περιμετρικά) αλλάζει», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία. Όπως ενημερώνει τα μέλη της η ομοσπονδία, πλέον ισχύει το εξής:

Αποστάσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους:
  • Εάν δεν παρεμβάλλεται καρέκλα, 0,90 εκ.
  • Εάν παρεμβάλλεται καρέκλα μόνο από τη μια πλευρά μεταξύ τραπεζιών, 1,20 εκ.
  • Εάν παρεμβάλλονται καρέκλες και από τις δύο πλευρές των τραπεζιών, 1,80 εκ.
«Επίσης μετά από σχετική ενημέρωση διευκρινίζουμε ότι σε όλους τους χώρους εστίασης και αναψυχής απαγορεύεται ο χορός», καταλήγει η ανακοίνωση.

1 σχόλιο:

  1. Στο κέντρο ο ένας πάνω στον άλλον είναι!!! Η αστυνομία και η δημοτική αστυνομία κάνει ότι δεν βλέπει..!! Είναι κρίμα να μας κλείσουν όλα τα υπόλοιπα κατάστημα επειδή 2-3 επιχειρήσεις δεν εφαρμόζουν τα μετρα..ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ