Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απελευθέρωση χωρίς παρέλαση αλλά με σούβλες στο «Παλιό Ποδήλατο»

Πάρτε την παρέα σας και γιορτάστε γευστικά!
Την απελευθέρωσή της γιορτάζει την Παρασκευή η Βέροια και αν για φέτος η παρέλαση δεν θα γίνει λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, αυτό δεν σημαίνει πως εμείς δεν θα γιορτάσουμε όπως πρέπει! Και πώς πρέπει; Μεσημέρι με παρέα ή οικογένεια, σε ένα υπέροχο περιβάλλον, με καλό φαγητό, τσιπουράκια και κρασάκια και μερακλίδικα μεζεδάκια. Και πού τα βρίσκουμε όλα αυτά; Στο «Παλιό Ποδήλατο» στη Ραχιά που έχει και εσωτερική σάλα για όσους κρυώνουν και όμορφη αυλή για όσους θέλουν να απολαύσουν λίγο ακόμα την φθινοπωρινή λιακάδα.

Το «Παλιό Ποδήλατο» μας περιμένει να γιορτάσουμε την απελευθέρωση της Βέροιας, με κρέατα στη σούβλα, μεγάλη ποικιλία από ψητά της ώρας, σαλάτες και ορεκτικά. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει από νωρίς το πρωί και το μεσημεράκι οι σούβλες θα είναι έτοιμες να σερβίρουν! 

Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων: 6975634866






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ