Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αναβλήθηκε το ματς του Φιλίππου έπειτα από τα 5 νέα κρούσματα covid

Κανονικά οι προπονήσεις των τμημάτων Ακαδημιών
Στην αναβολή και δεύτερου αγώνα προχωράει ο Φίλιππος Βέροιας, έπειτα και από την επιβεβαίωση νέων κρουσμάτων κορωνοϊού σε μέλη της ανδρικής ομάδας μπάσκετ (δείτε εδώ σχετικά). Το πρώτο κρούσμα σε παίκτη της ομάδας είχε επιβεβαιωθεί την προηγούμενη εβδομάδα με αποτέλεσμα την αναβολή της αναμέτρησης με τον Πανερυθραϊκό. Χθες μετέβη στο ΔΑΚ Μακροχωρίου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ όπου διενήργησε τεστ σε αγωνιστικό, προπονητικό και διοικητικό team του Φιλίππου Βέροιας, από τα οποία τα 5 βγήκαν θετικά. Κατά συνέπεια αναβάλλεται και η επόμενη αναμέτρηση, αυτή με το Ψυχικό. Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει τα εξής:

Εξαιτίας των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ιού covid 19 στο σωματείο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ο αγώνας μεταξύ των σωματείων ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας - ΑΕ Ψυχικού που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου 2020, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, αναβάλλεται. Η αναμέτρηση ορίστηκε εκ νέου για τις 4 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ».

Κανονικά οι προπονήσεις των τμημάτων Ακαδημιών

«Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων των Ακαδημιών θα γίνουν κανονικά και σύμφωνα με το πρόγραμμα του συλλόγου. Η ανακοίνωση για τα 5 επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 αφορά μόνο μέλη της ανδρική ομάδας και όχι μέλη ή προπονητές των τμημάτων της Ακαδημίας. Συνεχίζουμε κανονικά», συμπληρώνει στην ανακοίνωσή της η Διοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ