Quantcast

http://picasion.com/

Δύο κλοπές I.X. μέσα σε 48ώρες!

Ανησυχία και προβληματισμό έχει προκαλέσει στις τάξεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, η κλοπή δύο αυτοκίνητων στο κέντρο της Βέροιας. Δύο συμπολίτες μας έγιναν θύματα κλοπών, από κακοποιούς, οι οποίοι με έδρασαν αστραπιαία, με αποτέλεσμα τα αμάξια τους να γίνουν... «καπνός». Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι ότι οι δράστες κινήθηκαν μέρα-μεσημέρι και ότι οι εγκληματικές τους ενέργειες πραγματοποιήθηκαν σε χρονικό όριο περίπου 48 ωρών. Η Ασφάλεια Βέροιας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους. Ελέγχονται κάμερες από τις γύρω περιοχές και λαμβάνονται μαρτυρικές καταθέσεις. Απαιτείται μεγάλη προσοχή από τους ιδιοκτήτες των Ι.Χ., ειδικά εκείνων που παρκάρουν σε δημόσιους χώρους.

3 σχόλια:

  1. Την καλημέρα μας στην Αστυνομία.
    Να φοράτε μάσκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα φίλε μου 3 αλάνια που πιάνονται τακτικά κυκλοφορούν ελεύθεροι ενώ έχουν πιαστεί πολλές φορές.... ΜΆΣΚΑ φορά επειδή καλύτερα να μας μασας πάρα να μιλάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ