Quantcast

http://picasion.com/

Εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Κυπριανού στη Μέσση

Την μνήμη του Αγίου Κυπριανού του Ιερομάρτυρος τιμά η Εκκλησία μας στις 2 Οκτωβρίου κάθε έτους. Ο Άγιος Κυπριανός ήταν πλούσιος, ευγενής, φιλόσοφος από την Καρχηδόνα της Λιβύης. Έζησε στα χρόνια του Δεκίου (249 - 251 μ.Χ.) και εξασκούσε τη μαγική τέχνη στην Αντιόχεια. Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα επί τη εορτή του Αγίου Κυπριανού Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μέσσης. Δείτε φωτογραφίες: 














6 σχόλια:

  1. Ο άξιος και πατριώτης π.Συμεών κάνει δουλειά. Κάτι λίγο φαίνεται στις εικόνες. Ούτε ένας μάσκα μέσα στην Εκκλησία.
    Ζει Κύριός ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί στην μέση στο χωριό είναι από άλλον πλανήτη χωρίς μάσκα χωρίς τίποτα δεν ισχύουν εκεί οι περιορισμοί η λόγω της ;;; Που εχουν.ειναι ότι θέλουμε κάνουμε αστυνομία δεν υπάρχει ;εκεί δεν φοβούνται ;μακάρι να μην έχει κανένα θέμα το χωριό γιατί θα γεμίσει όλη η Βέροια κ δεν θα χρωστάει τίποτα στην ανευθυνότητα κάποιων ανεγκεφαλων έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάνε και οι βεροιωτες οι τεμπελιδες που είναι ο ένας πάνω στον άλλο στα καφέ αντε σοβαρευτειτε και μην σπέρνετε τον πανικό ασοβαροι

      Διαγραφή
    2. Ελπίζω το είδος σου να είναι υπό εξαφάνιση σε λίγο καιρό.

      Διαγραφή
  3. Μην μαλώνετε. Η Διχόνοια διαχρονικά έχει κάψει την Πατρίδα μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον καλυτερο ιερεα εχουμε στο χωριο μας και μην λετε οτι σας κατεβει εδω ο ιδιος ο μητροπολιτης δεν φορουσε μασκα και για την μασκα που λετε οταν πινετε καφεδαρες στην βεροια και στα περιχωρα και οταν τρωτε δεν φοραει κανενας μασκα εκει δεν κολατε τιποτα? εξυπνοι μασκαραδες της βλακειας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ