Quantcast

http://picasion.com/

Από τις πίστες της Βέροιας στην αγκαλιά του Bachelor

Το παθιασμένο φιλί Έλενας και Παναγιώτη

Ακόμα ένα επεισόδιο του «Bachelor» προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο οποίο οι τηλεθεατές παρακολούθησαν την «Τελετή των Ρόδων», μια διαδικασία κατά την οποία μια παίκτρια αποχωρεί από τη βίλα. Ωστόσο, λίγο πριν ξεκινήσει η «Τελετή των Ρόδων» ένα παθιασμένο φιλί προκάλεσε πανικό στις παίκτριες. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος λίγο πριν την «τελετή» ήρθε για πρώτη φορά πολύ κοντά με την Έλενα Μπάση και οι δυο τους αφού συζήτησαν, αντάλλαξαν ένα ιδιαίτερα παθιασμένο και «καυτό» φιλί.

«Νιώθω ότι αυτό το σπίτι, αν δεν υπήρχες εσύ θα ήταν πολύ άδειο» ακούγεται να λέει ο Παναγιώτης Βασιλάκος στην τραγουδίστρια που για δύο σεζόν εμφανιζόταν στις πίστες της Βέροιας, η οποία μετά το φιλί σχολίασε στην κάμερα της παραγωγής: «Το συναίσθημα για μένα είναι πρωτόγνωρο, έχω βγει από το σώμα μου και έχω μπει στο σώμα μιας άλλης. Η ψυχή μου εκείνη την ώρα, νιώθω ότι του ανήκει». Αυτό όμως δεν θα περάσει απαρατήρητο από τις υπόλοιπες κοπέλες οι οποίες μένουν άφωνες με το θέαμα.

Δείτε το video:



1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ