Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρεμιέρα το Σάββατο στον ΣΚΑΪ για την Βεροιώτισσα Κρυσταλλία Ζησιοπούλου

Στο «Dot.» του Σαββατοκύριακου
Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο το μεσημέρι η εκπομπή «Dot.» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, που επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ. Στην παρέα του «Dot.» και αυτή τη σεζόν η Βεροιώτισσα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Κρυσταλλία Ζησιοπούλου, που θα αναλάβει τη δική της στήλη, με θέματα life style, με την ατζέντα της εβδομάδας και γενικά θέματα... για να περνάμε ωραία.

Η Κρυσταλλία πριν από περίπου 4 χρόνια άφησε την πόλη μας και εγκαταστάθηκε στην Κύπρο, όπου συνέχισε να ασκεί τη δημοσιογραφία μέσα από μια μεγάλη αθλητική ιστοσελίδα, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με την αρχισυνταξία πρωινής εκπομπής, μετέπειτα με την παρουσίαση τηλεοπτικού μαγκαζίνο και τέλος με το ραδιόφωνο. Μάλιστα έκανε και ένα μικρό πέρασμα από την μικρή οθόνη, δοκιμάζοντας και τις υποκριτικές της ικανότητες μέσα από μια guest εμφάνιση στο σίριαλ «Μουρμούρα» του Κυπριακού Alpha.


Πέρυσι επέστρεψε στην Ελλάδα και εντάχθηκε στην παρέα του «Dot.», παρουσιάζοντας μια στήλη της εκπομπής, ενώ ανανέωσε τη συνεργασία της για την φετινή σεζόν, σε μια ανανεωμένη ομάδα, στην οποία προστέθηκαν και άλλα νέα πρόσωπα.

Το DOT. κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 12:50, στον ΣΚΑΪ και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή την ίδια ώρα.



2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ