Quantcast

http://picasion.com/

4 κρούσματα σήμερα στην Ημαθία

453 είναι τα νέα κρούσματα κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν σήμερα από τον ΕΟΔΥ, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 15ης Οκτωβρίου 2020. Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν ακόμα 13 θάνατοι, ενώ 82 συμπολίτες
μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Στην Ημαθία, σήμερα ανακοινώθηκαν 4 νέα κρούσματα, με τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων κορωνοϊού από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται στον νομό μας στα 242.

Στο "κόκκινο" και σημερα η Κοζάνη με 22 κρούσματα. Η επιδημιολογική εικόνα του γειτονικου μας νομού οδήγησε στην απόφαση τοπικού lock down για 14 ημέρες.

12 σχόλια:

  1. Ήθελα να ΄ξερα ποιος γλωσσόφαγε τη Κοζάνη και από την απόλυτη χαλαρότητα σε μια βδομάδα πήγε σε lockdown. Το καλό είναι ότι πλέον ισχύει απαγόρευση μετακινήσεων εκτός Περιφερειακής Ενότητας και δεν θα έρθουν αυτοί, εδώ για διασκέδαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς μπορούμε να παμε στην Κοζάνη η απαγορεύεται;;

      Διαγραφή
    2. Να πας να κολλήσεις και να τον φέρεις στη Βέροια

      Διαγραφή
    3. Χαχαχα να πας κ να μείνεις εκεο

      Διαγραφή
  2. Ὁ κοροϊδοϊός χρησιμοποιεῖται ὡς πρόσχημα γιά ν' ἀπαγορεύσουν τίς ἐκδηλώσεις γιά τόν Μακεδονικό Ἀγῶνα οἱ χριστιανοφοβικοί μισέλληνες._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλέ βλέπεις τι γίνεται στον πλανήτη?
      η για σένα είναι όλα στημένα?
      φτάνει επιτελούς, ασε μας τα πρόβατα να προφυλαχθούμε.

      Διαγραφή
    2. Ρε πυροβολημενε, τραβα σε κανένα νοσοκομείο να δεις τι γίνεται και μετά λες τις ανοησίες σου. Και όπως είσαι εκεί, φιλσ και κανέναν ασθενή με κορωνοϊό. Αντε γιατι σε βαρεθήκαμε

      Διαγραφή
    3. Μεγαλειότατε D.H. υποκλίνομαι στην εξυπνάδα σου! Ποιός άλλος θα μπορούσε να αντιληφθεί το κακό που σχεδιάζουν όλοι οι εχθροί του Έθνους και της θρησκείας μας;!! Μόνο ΕΣΥ!!!! Ο τρισμέγιστος D.H. που δεν ψαρώνει και δεν τρώει κουτόχορτο!! Κανείς δεν μπορεί να ξεγελάσει έναν ογκόλιθο νοημοσύνης σαν και του λόγου σου!! Είσαι ο επόμενος πρωθυπουργός μας! Μη σου πω και πρόεδρος της δημοκρατίας. Μη σου πω ότι θα κάνεις την ανατροπή-έκπληξη και θα είσαι ο πρώτος και μοναδικός που θα είσαι και τα δυο ταυτόχρονα!!!! D.H. προχώρα σε θέλει όλη η χώρα!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Παιδιά μην τρώτε το δούλεμα του DEMETRIOS. Κυκλοφορεί με μάσκα στη Βέροια γιατί φοβάται το πρόστιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην τον τρολαρετε άλλο γιατί σε λίγο θα τον δούμε στον Δερε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ