Quantcast

http://picasion.com/

Βοργιαζίδης - Λαζαρίδης για το κρούσμα κορωνοϊού στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου

«Αποδείχθηκε πόσο προστατεύει η μάσκα» - «Αναθεώρησα. Προσέχω περισσότερο»
Το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας συνεδρίασε το απόγευμα της Δευτέρας 28/9 με τηλεδιάσκεψη και όπως ήταν αναμενόμενο, με αφορμή το τοπικό lock down της Ημαθίας, ο κορωνοϊός και τα μέτρα απασχόλησαν μεγάλο κομμάτι της προ ημερησίας συζήτησης. Αρχικά στο θέμα της πανδημίας αναφέρθηκε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Άρης Λαζαρίδης, με αφορμή το κρούσμα κορωνοϊού στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου που αφορούσε σε συνάδελφο και φίλο του και όπως είπε, ενώ ήταν άτομο υγιές, ταλαιπωρήθηκε έντονα από τη νόσο. 

«Δ
ιανύουμε ήδη το δεύτερο κύμα πανδημίας με τοπικά lockdown και επειδή δεν φαίνεται πως θα προχωρήσουμε σε ακόμα ένα ολικό lock down κάτι που δεν θα άντεχε η οικονομία μας, επιβάλλεται η ατομική ευθύνη. Αναθεώρησα όταν δικός μου άνθρωπος ταλαιπωρήθηκε έντονα από τον κορωνοϊό και προσέχω περισσότερο. Το ίδιο συστήνω σε όλους», ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, αναφερόμενος στον μηχανικό της τεχνικής υπηρεσίας που προσβλήθηκε από κορωνοϊό, είπε πως η χρήση μάσκας τόσο από τον ίδιο όσο και από τους συναδέλφους του ήταν ο λόγος που δεν έγινε εστία διασποράς του ιού.

«Την ίδια ημέρα, ο μηχανικός είχε έρθει σε άμεση επαφή, μπήκε στο ίδιο αυτοκίνητο, με άλλους 3 υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας. Μετά από 1 εβδομάδα έγιναν τεστ και στους 3 υπαλλήλους και όλα βγήκαν αρνητικά παρόλο που βρέθηκαν πολύ κοντά σε έναν μικρό χώρο αυτοκινήτου με τον νοσούντα. Το κοινό τους χαρακτηριστικό ήταν ότι φορούσαν μάσκα και οι τέσσερις. Να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας, καθώς δεν έχουμε πολλά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Και αυτά είναι αποστάσεις, μάσκα και αντισηπτικά. Αποδείχθηκε περίτρανα πως άνθρωποι που βρέθηκαν σχεδόν κολλητά και ανέπνεαν τον ίδιο αέρα, δεν έπαθαν τίποτα επειδή φορούσαν μάσκα», σημείωσε ο Δήμαρχος.

5 σχόλια:

  1. Ἀπεδείχθη ὅτι τά δεκανίκια βοηθοῦν τούς τραυματίες στά πόδια καί τούς χωλούς. Ἀπό σήμερα νά κυκλοφοροῦμε ὅλοι μέ πατερίτσες, γιά νά μή σκοντάψουμε καί σπάσουμε κανένα παΐδι. Ὁ κίνδυνος κατάγματος παραμονεύει._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου εύχομαι να μην ζήσεις αυτό που βιώνω εγω σήμερα. Τα. Δεκανικια τα χρειάζεσαι εσύ αλλά στο μυαλό σου

      Διαγραφή
    2. Ὅ,τι καί νά ἔχῃς, ἄν λές ἀλήθεια, περαστικά! Κατά 99,99% δέν σοῦ φταίει ὁ κοροϊδοϊός πάντως. Καί οὔτε δικαιολογεῖται ΚΑΜΜΙΑ ἀπολύτως καταστολή τῆς ἐλευθερίας (π.χ. ψευτοκαραντῖνα ἢ μασκοφορία) γιά ν' ἀποτρέψῃ αὐτά πού ἰσχυρίζεσαι πώς βιώνεις. Ἂν δέν τό καταλαβαίνῃς αὐτό, ἐσύ χρειάζεσαι δεκανίκια στό μυαλό σου._

      Διαγραφή
  2. Τους τραυματίες στο μυαλό να δούμε τι πραγματικά θα τους βοηθήσει .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...Και τα αδεσποτα σκυλια στην πολη
    δαγκωνουν και εχουν προκαλεσει σοβαρους τραυματισμους σε συμπολιτες μας αλλα η δημοτικη αρχη δεν εχει χρησιμοπιησει φιμωτρα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ