Quantcast

http://picasion.com/

Σφοδρή σύγκρουση δύο ΙΧ στη διασταύρωση της Νέας Νικομήδειας

Δύο γυναίκες ελαφρά τραυματισμένες στο Νοσοκομείο Βέροιας
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου 2020 μετά το Μακροχώρι, στην Παλαιά Εθνική Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 8 το απόγευμα, δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στη διασταύρωση για Νέα Νικομήδεια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του veriotis.gr, στο ένα όχημα επέβαιναν δύο γυναίκες και στο δεύτερο όχημα επέβαινε ένας άνδρας. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας Βέροιας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός των δύο γυναικών, στις οποίες αφού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βέροιας, 
κυρίως για προληπτικούς λόγους, με ελαφριά τραύματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Ελαφρά τραυματίστηκε στο πόδι και ο οδηγός του δεύτερου εμπλεκόμενου οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Βέροιας.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ