Quantcast

http://picasion.com/

Στο «Αντώνης Τρίτσης» η αποχέτευση του Τριλόφου - 1 εκ. ευρώ για ασφαλτοστρώσεις στον δήμο Βέροιας

Σε ενημέρωση σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψή του στο Υπουργείο Εσωτερικών προχώρησε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο Κώστας Βοργιαζίδης. Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Βέροιας, πριν από δύο εβδομάδες συναντήθηκε στο Υπουργείο με υπηρεσιακούς παράγοντες, προκειμένου να δούνε αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να ενταχθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και στο κομμάτι της αποχέτευσης ο Τρίλοφος, πέραν του Αγίου Γεωργίου και της Αγίας Μαρίνας.

Όπως ανέφερε, «Το αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν θετικό, υπάρχουν δηλαδή οι προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα και έτσι στην πρόταση που αναμένεται να κατατεθεί τις προσεχείς ημέρες, θα περιλαμβάνεται και το τοπικό διαμέρισμα του Τριλόφου, στο κομμάτι της αποχέτευσης».

Επίσης, αναφέρθηκε στην επίσκεψη που πραγματοποίησε την επομένη στο Υπουργείο Υποδομών, μαζί με τον βουλευτή Ημαθίας Λάζαρο Τσαβδαρίδη, όπου όπως είπε «εξασφαλίστηκε ένα ποσό που κυμαίνεται από 800.000€ έως 1.000.000€ για να γίνουν έργα οδοποιίας στον δήμο Βέροιας, χρήματα που θα εξασφαλισθούν από πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του 2021», ευχαριστώντας παράλληλα τον βουλευτή για την συνεισφορά του προς τον δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ