Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη Θεσσαλονίκη και όχι στη Βέροια η Γενική Συνέλευση της ΟΧΕ

Λόγω των περιοριστικών μέτρων στην Ημαθία
Την μεταφορά της έδρας της Γενικής Συνέλευσης από τη Βέροια που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου, στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας 3, αποφάσισε χθες η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΟΧΕ). Ο λόγος είναι τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί στην Ημαθία και ισχύουν έως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2020.Ως εκ τούτου, η ειδική εκδήλωση στη μνήμη του Χρήστου Καψάλη που είχε προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, σε συνεργασία ΟΧΕ, Δήμου Βέροιας, Φιλίππου Βέροιας και ΕΣΧ Κεντρικής Μακεδονίας, αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Βέροιας, σε νέα ημερομηνία, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Η τακτική ΓΣ της ΟΧΕ, στην οποία θα συμμετάσχουν οι αντιπρόσωποι των σωματείων - μελών της ομοσπονδίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή προεδρείου
2. Διοικητικός - οικονομικός - ταμειακός απολογισμός από 1/1/2019 έως 31/12/2019, ισολογισμός από 1/1/2019 έως 31/12/2019, έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής και έγκριση αυτών
3. Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2021
4. Τροποποίηση κανονισμού ντόπινγκ

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει σύμφωνα με το καταστατικό η απαιτούμενη απαρτία, η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημερομηνία (20/9) και ώρα 12:00 στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ