Quantcast

http://picasion.com/

Στο επίκεντρο το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+

Συνάντηση δημάρχου με καθηγητές στο 5ο ΓΕΛ
Τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020, τελέστηκε στο 5ο ΓΕΛ Βέροιας, παρουσία του Δημάρχου της πόλης, ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ο Δήμαρχος αφού ευχήθηκε σε 
μαθητές και καθηγητές μια δημιουργική χρονιά σε πείσμα
των δυσκολιών, είχε μια γόνιμη συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου. Σε αυτή έγινε αναφορά στη στενή συνεργασία του σχολείου με τον Δήμο, στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus+ που αυτό εκπονεί και επισημάνθηκε πως η εξωστρέφεια του σχολείου αποτελεί εξωστρέφεια όλης της πόλης και όφελος γι’ αυτή, ενώ η Δημοτική Αρχή δεσμεύτηκε για περαιτέρω συνεργασία.

Παράλληλα, τέθηκαν από τους εκπαιδευτικούς οι ανάγκες που προκύπτουν λόγω της πανδημίας, τόσο στο συγκεκριμένο σχολείο όσο και συνολικά στην εκπαίδευση και ο Δήμαρχος επιβεβαίωσε την πρόθεσή του για αρωγή σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Ήταν πράγματι μια εποικοδομητική συνάντηση, ενώ κοινή ήταν η επιθυμία και για νέα επαφή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ