Τα Ζώδια της εβδομάδας (28/9 - 4/10)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Στις 29 Σεπτεμβρίου 2020, η Αφροδίτη στον Λέοντα και ο Άρης στον Κριός, φαινομενικά Ανάδρομος, συνεργάζονται με όψη Τριγώνου και επιτέλους τα πάθη και τα αισθήματα, εκφράζονται και εκπληρώνονται, ακόμα και για έρωτες του παρελθόντος! Αφυπνίζεται το ένστικτο του πάθους και διεκδικούμε επιθυμίες, με φλόγα και συναίσθημα! Πολλοί θα ομολογήσουν τον έρωτα τους και θα έχουν ανταπόκριση και μάλιστα με τον πιο καυτό τρόπο. Σεξουαλική ορμή, φουλ συναίσθημα, ερωτικό ταλέντο αλλά και οικονομική εύνοια, μας φέρνουν πολύ κοντά στα όνειρα και τους στόχους μας! 

 ♈ Κριός

Γενικά

Μία εβδομάδα αντιφάσεων ξεκινά για σένα φίλε μου Κριέ! Υπάρχουν και θετικά αλλά και αρνητικά νέα για σένα, αφού οι πλανητικές όψεις αυτό το διάστημα είναι λίγο σαν «σκοτσέζικο ντους» ιδιαίτερα για το ζώδιο σου! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σου εγγυάται ότι οι μέρες σου θα είναι γεμάτες έρωτα, δημιουργικότητα, χαρά, ικανοποίηση και εκπλήρωση σχεδίων που έχουν τις ρίζες τους στο χτες. Το τετράγωνο του Άρη που είναι ανάδρομος στο ζώδιο σου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, αποτελεί αυτή την περίοδο έναν ασφυκτικό κλοιό προβληματισμού για θέματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους τις προοπτικές σου! Η Πανσέληνος που σχηματίζεται πρωτομηνιά στο ζώδιο σου πυροδοτεί εντάσεις, καβγάδες! Απέφυγε το θυμό και την ένταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σε ανανεώνει, σου δίνει έμπνευση, σε ανεβάζει και σε επιβεβαιώνει! Αυτή την εβδομάδα θα δεις ερωτικές εξελίξεις σε μία υπόθεση που ήταν παγωμένη... Ήρθε ο καιρός να πάρεις τα πάνω σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έντονος θυμός σου βγαίνει αυτή την εβδομάδα λόγω ότι τα επαγγελματικά σου είναι περιορισμένα, φρεναρισμένα ή εξαιτίας σκληρών προκλήσεων που δεν σου επιτρέπουν να κάνεις εξελιγκτικά βήματα στην καριέρα σου! Στα οικονομικά σου οι συνθήκες είναι σχετικά βελτιωμένες.

♉ Ταύρος

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη να φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι και στα επαγγελματικά σου, γεγονός που σε βοηθά να χαρείς, να ικανοποιηθείς και να κάνεις νέα σχέδια φίλε μου Ταύρε. Η εβδομάδα όμως έχει και τις προκλήσεις της, όπου το τετράγωνο Άρη – Κρόνου σε εμποδίζει για την ώρα να προχωρήσεις κάποιες συμφωνίες ή κάποια σχέδια ενώ παίρνεις και κάποιες δύσκολες καθοριστικές αποφάσεις. Στο τέλος της Εβδομάδας η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο εγκαινιάζει μία νέα όμορφη εποχή στα αισθηματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βελτιώνεται η ψυχολογική σου διάθεση και το κλίμα στη σχέση σου, όπου μπορείς να γεφυρώσεις το χάσμα που υπήρχε ανάμεσα σε σένα και ένα οικείο σου πρόσωπο! Από την Παρασκευή όπου περνά και η Αφροδίτη στην Παρθένο ποιος σε πιάνει... στα αισθηματικά φαίνεται ότι πετάς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να προβείς σε κάποιες επαφές και συζητήσεις με συνεργάτες σου! Για την ώρα κάποια σχέδιά σου δεν εξελίσσονται γρήγορα. Στα οικονομικά σου υπάρχει στασιμότητα.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αρκετές παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σου ιδιαίτερα με φιλικά πρόσωπα αλλά και με συλλογικούς χώρους φέρνει στο πέρασμά της η εβδομάδα για σένα φίλε μου Δίδυμε. Η δημιουργικότητά σου , η πρόσχαρη διάθεσή σου αλλά και η ικανότητά σου να γίνεσαι εύκολα και γρήγορα αγαπητός σε νέους κύκλους θα είναι τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ικανοποίηση μέσα στις επόμενες μέρες. Υποθέσεις του παρελθόντος είναι φανερό ότι επιβαρύνουν την ψυχολογία σου (είτε αφορούν τα αισθηματικά – είτε τα οικονομικά)!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα φέρνει στο πέρασμά της ευχάριστες επικοινωνίες στα αισθηματικά σου ενώ δεν λείπει ο ενθουσιασμός από ξαφνικές προτάσεις που θα δεχθείς! Ωστόσο δεν είναι ιδανικό το διάστημα για μεγάλες συναισθηματικές επενδύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου οι μέρες είναι στάσιμες, αδιάφορες χωρίς σπουδαίες μεταβολές αλλά με μία ανησυχία που προκύπτει λόγω της τεταμένης ατμόσφαιρας που υπάρχει με πελάτες ή και η συνεργάτες. Οι πιέσεις στα οικονομικά κορυφώνονται!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η εβδομάδα είναι εξαιρετική φίλε μου Καρκίνε για να πάρεις μία μορφή επιβεβαίωσης είτε ηθικής είτε και οικονομικής. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορείς να προχωρήσεις σε σχέδια που αφορούν την εξέλιξη κάποιων οικονομικών συμφωνιών αλλά μπορείς να δεις να έρχονται και χρήματα στα χέρια σου! Οι πιέσεις της εβδομάδας αφορούν κατά κύριο λόγο τις επαγγελματικές συνεργασίες σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ρήξη κάποιο εμπόδιο σε αυτό τον τομέα. Οι τάσεις αυτές είναι πιο έκδηλες καθώς φτάνουμε στην 1η Οκτωβρίου όπου σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού η οποία και ανατρέπει κάποιους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού δεν λείπουν οι αισθηματικές επικοινωνίες, οι ειδήσεις, τα μηνύματα και οι συναντήσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Ακόμα και το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο θα βελτιώσει αισθητά την επαφή σου με το άτομο που ποθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά ζορισμένος αλλά και θυμωμένος είσαι αυτή την εβδομάδα με τις εξελίξεις των επαγγελματικών σου ενώ μία συνεργασία σου είναι φανερό ότι βρίσκεται σε ένα αδιέξοδο! Στα οικονομικά σου για την ώρα υπάρχουν οι συνθήκες για να βρεθείς κερδισμένος!

♌ Λέων

Γενικά

Μία νέα εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου όπου επιτέλους μετά από πολύ καιρό μπορώ να πω ότι θα λάμψεις από ικανοποίηση! Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, φέρνοντας επιτέλους την άνθιση των αισθηματικών σου! Ευχάριστα γεγονότα σε γεμίζουν με χαρά, ευδαιμονία ενώ δεν λείπουν και οι κατακτήσεις όπου και όπως εσύ τις θες. Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου ωστόσο προκαλεί κάποιες πιέσεις που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα και το άγχος δεν λείπει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι ένα διάστημα που αφενός μπορείς να ανοιχτείς συναισθηματικά στο ταίρι σου και να του αποκαλύψεις όλα όσα υπάρχουν μέσα στην ψυχή σου, αφετέρου με το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη κατακτάς τους ερωτικούς σου στόχους και φαίνεται ότι είσαι το πιο κερδισμένο στο έρωτα ζώδιο για τη νέα εβδομάδα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το άγχος για τα επαγγελματικά είναι έκδηλο, όμως έχεις την πειθαρχία και τον προγραμματισμό για να βάλεις σε μία τάξη και σειρά όλες σου τις υποθέσεις. Στα οικονομικά σου παίρνεις μία ουσιαστική ανάσα με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε έχεις αρκετές υποθέσεις μπροστά σου... Αφενός στον αισθηματικό τομέα είναι φανερό ότι υπάρχει τώρα ένα ενδιαφέρον που σου εξάπτει τον ερωτισμό, το μυστήριο, αλλά και το πάθος... Η Αφροδίτη τη Παρασκευή περνά στο ζώδιο σου όπου από αυτή την θέση θα σου προσδίδει μαγνητισμό, γοητεία αλλά και ευκαιρίες για να περάσεις καλά! Τα δύσκολα της εβδομάδας αφορούν τα οικονομικά σου όπου τα έξοδα που υπάρχουν τώρα δεν σου επιτρέπουν να είσαι ανέμελος έτσι όπως θα θελες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου πολλά θα εξαρτηθούν από τις επιλογές σου... Θα παραμείνεις να επιμένεις σε μία ερωτική ιστορία που έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της ή θα καλωσορίσεις μία νέα εποχή που τώρα ανοίγεται μπροστά σου! Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σου και ο έρωτας γίνεται ο πρωταγωνιστής στη ζωή σου... μην αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου για την ώρα δεν υπάρχουν σπουδαίες εξελίξεις και αυτό είναι που σε ανησυχεί και σε κάνει να αισθάνεσαι στασιμότητα! Στα οικονομικά σου υπάρχουν εμπόδια και ανησυχίες που σε κρατούν πίσω
!

♎ Ζυγός

Γενικά

Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου όμως το κλίμα γύρω σου είναι έντονο, τεταμένο και οι συγκρούσεις με το περιβάλλον σου δεν λείπουν! Η επιρροή της Πανσελήνου που γίνεται 1/10 στον Κριό έχει ήδη ξεκινήσει, με αποτέλεσμα να υάρχει ένταση με την σχέση σου, ή και με τους συνεργάτες σου! Αισθάνεσαι αρκετές στιγμές ότι το κλίμα γύρω σου είναι εμπόλεμο και είναι απαραίτητο να αξιοποιήσεις τώρα το διπλωματικό σου ταλέντο για να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά το τετράγων του ανάδρομου Άρη με τον Κρόνο, σε κάνει να απογοητεύεσαι από την εξέλιξη κάποιων προσωπικών υποθέσεων (οικογενειακών , ή επαγγελματικών)! Η εβδομάδα όμως έχει και τα θετικά της και αυτά ακριβώς πρέπει και να αξιοποιήσεις! Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το Λέοντα με τον ανάδρομο Άρη από τον Κριό σε φέρνει σε επαφή με φιλικά πρόσωπα, ενώ και μία ερωτική σου προσδοκία μπορεί τώρα να γίνει πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα υπάρχουν οι προοπτικές για κάποιες θετικές ερωτικές εξελίξεις,όμως η ψυχολογία σου μπορώ να πω ότι είναι “βαριά” ή ότι δεν σου δίνονται για την ώρα οι εγγυήσεις σταθερότητας που θα θελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου επικρατεί ένταση αυτή την εβδομάδα και αρκετές στιγμές θα χρειαστεί να βάλεις νερό στο κρασί σου ιδιαίτερα στην σχέση και στην επαφή με τους συνεργάτες σου! Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε ισορροπία έστω και αν αγχώνεσαι!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ έχει άγχος και ένταση στην καθημερινότητά σου εξαιτίας της Πανσελήνου που γίνεται στο ζώδιο του Κριού! Υπάρχουν πολλές εργασίες, εκκρεμότητες ή και υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις και αισθάνεσαι ότι τρέχεις για όλους και για όλα χωρίς να έχεις τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Σίγουρα η άκρη θα βρεθεί, ενώ σου δίνεται και η δυνατότητα έστω και μέσω πιέσεων, να έχεις μία πολυ καλή προβολή των επαγγελματικών σου ικανοτήτων. Επιπλέον νέοι δημιουργικοί στόχοι σε κάνουν τώρα πιο επίμονο και μαχητικό! Προσοχή θέλω να δείξεις στα σκληρά λόγια που μπορεί αυτό το διάστημα να εκφράσεις και άθελά σου να αδικήσεις κάποιους ανθρώπους που αγαπάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι γεγονός ότι αυτή την εβδομάδα δεν είναι τα αισθηματικά σου η απόλυτη προτεραιότητά σου και είναι πολύ πιθανό να δεχθείς και παράπονα από το ταίρι σου για την παγερή ή και απότομη συμπεριφορά σου! Αν δεν έχεις σύντροφο, το διάστημα αυτό φαίνεται ότι δεν ικανοποιείσαι εύκολα από νέες γνωριμίες που γίνονται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δουλειές με φούντες έχεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ για αυτό και είναι απαραίτητο να κάνεις ένα πολύ καλό πλάνο δράσης προκειμένου να τα προλάβεις όλα! Στα οικονομικά σου για την ώρα δεν υπάρχουν μεγάλες μεταβολές.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Τοξότη φουντώνουν για τα καλά οι πόθοι και οι επιθυμίες σου και επιζητάς κάτι περισσότερο από αυτό που έχεις. Η Πανσέληνος που γίνεται 1/10 στον Κριό φέρνει ενθουσιώδεις αλλά και επιπόλαιες ερωτικές εξελίξεις που δεν σε αφήνουν ωστόσο παραπονεμένο. Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου σε προβληματίζει και σε περιορίζει στα οικονομικά. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη σου δίνει ευκαιρίες ψυχαγωγίας, φλερτ, αισθηματικών ικανοποιήσεων που σου προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι το πιο ευνοημένο ζώδιο στον έρωτα αυτή την εβδομάδα... Φυσικά Τοξότη μου δεν θα κάτσεις φρόνιμα αλλά θα αξιοποιήσεις όλο το χιούμορ, την εξωστρέφεια και την σπιρτάδα σου και θα γοητέψεις τα πλήθη! Γνωριμίες περίεργες, αλλόκοτες κάτω από περίεργες συνθήκες είναι φανερό ότι τώρα σε εξιτάρουν για τα καλά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι μπλοκαρισμένα ενώ έκδηλο είναι και το παρασκήνιο, πρόσεξε λοιπόν που ανακοινώνεις τα σχέδια και τις κινήσεις σου! Τα οικονομικά σου είναι εξαιρετικά ζορισμένα και το γεγονός αυτό σε ρίχνει αρκετά κάποιες στιγμές!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Είσαι ο πρωταγωνιστής της περιόδου φίλε μου Αιγόκερε, αφού τα αστρολογικά δρώμενα είναι φανερό ότι σε έχουν βάλει επίκεντρο, σου προκαλούν μεγάλη ένταση, όμως εσύ έχεις την δύναμη, την υπομονή και την πειθαρχία να τα βγάλεις πέρα παλικαρίσια! Με την Πανσέληνο στον Κριό που γίνεται 1/10 γίνεσαι νευρικός και άθελά σου μπορεί να κάνεις καβγάδες με την οικογένεια ή πολύ κοντινά σου πρόσωπα! Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου, προκαλεί πιέσεις και προβληματισμούς για θέματα που αφορούν το σπίτι ή την προσωπική ζωή! Το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη σου δίνει ωστόσο μία ανάσα και ανακούφιση στα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι ο πρωταγωνιστής της περιόδου φίλε μου Αιγόκερε, αφού τα αστρολογικά δρώμενα είναι φανερό ότι σε έχουν βάλει επίκεντρο, σου προκαλούν μεγάλη ένταση, όμως εσύ έχεις την δύναμη, την υπομονή και την πειθαρχία να τα βγάλεις πέρα παλικαρίσια! Με την Πανσέληνο στον Κριό που γίνεται 1/10 γίνεσαι νευρικός και άθελά σου μπορεί να κάνεις καβγάδες με την οικογένεια ή πολύ κοντινά σου πρόσωπα! Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου, προκαλεί πιέσεις και προβληματισμούς για θέματα που αφορούν το σπίτι ή την προσωπική ζωή! Το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη σου δίνει ωστόσο μία ανάσα και ανακούφιση στα οικονομικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δέχεσαι πιέσεις ενώ οι περιορισμοί της περιόδου δεν σου επιτρέπουν να ελιχθείς με άνεση και να έχεις τις εξελίξεις που θες. Στα οικονομικά σου βρίσκεις τις λύσεις σου έστω και μέσω εντάσεων!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Υδροχόε είσαι αρκετά οξύθυμος στον τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας σου, ιδιαίτερα ωστόσο καθώς κοντεύουμε στην Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο του Κριού η οποία και σου προκαλεί ένταση αλλά και σε παρασύρει σε επιπόλαιες εκφράσεις και αποφάσεις! Δείξε παραπάνω προσοχή σε κάθε μορφή μετακίνησης ή και επικοινωνίας τις ημέρες που ακολουθούν! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, σου εγγυάται διέξοδο και λύση στις πιέσεις της εποχής αφού ο έρωτας σου κλείνει πονηρά το μάτι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι επικοινωνίες στα αισθηματικά σου σου δίνουν μία πολύ μεγάλη ικανοποίηση μέσα στις επόμενες μέρες φίλε μου Υδροχόε! Χαλαρώνεις, γίνεσαι πιο συντροφικός, εκφράζεις αυτό που θέλεις, βρίσκεις την πλήρη ανταπόκριση και νιώθεις ότι μία σχέση αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αυτές τις μέρες επικρατεί στασιμότητα η οποία και σου προκαλεί έντονο εκνευρισμό, γιατί νιώθεις ότι τα χέρια σου είναι σαν να είναι δεμένα και να μην μπορείς να κάνεις ολα όσα εσύ θα επιθυμούσες! Τα οικονομικά αν και άστατα θα μπορέσεις να τα ρυθμίσεις.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά σου αγαπημένε μου Ιχθύ εντείνει το αίσθημα της ανασφάλειας τόσο για θέματα οικονομικά όσο και για συναισθηματικά! Νιώθεις ότι δεν λαμβάνει στήριξη και βοήθεια από κανέναν, ακόμα και από άτομα που ήσουν πολύ στενά δεμένος ή τα θεωρούσες φίλους! Σκληρές συνειδητοποιήσεις λοιπόν γίνονται που αφορούν κατά κύριο λόγο τον κοινωνικό σου κύκλο! Βελτιώσεις που γίνονται στην καθημερινότητά σου, στην εμφάνισή σου ή ακόμα και στις συνήθειές σου σε βοηθούν να νιώσεις πολύ καλύτερα! Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στο τέλος της εβδομάδας πραγματικά σε βοηθά να βελτιώσεις τις συνθήκες στη συντροφική σου ζωή

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρόλο που αυτή την εβδομάδα νιώθεις ανικανοποιήτος στα αισθηματικά σου και οι συνθήκες δεν σου προσφέρουν την ανταμοιβή που θα θελες, θα σου έλεγα να κάνεις υπομονή και να περιμένεις το τελείωμα της εβδομάδας όπου η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου αναμένεται να ευερεγετήσει τον αισθηματικό σου τομέα, φέρνοντας στο προσκήνιο θετικές εξελίξεις για την πορεία μίας σχέσης σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι δημιουργικός, βρίσκεις λύσεις και παρόλες τις περιοριστικές συνθήκες της εποχής καταφέρνεις να ισορροπήσεις τις καταστάσεις! Στα οικονομικά σου είσαι αρκετά ζορισμένος και νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο μεταίχμιο αποφάσεων που θα θελες όμως να αποφύγεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ